Más babája is ennyire unja a játékait? 7 hós babámat csak a "veszélyes" dolgok érdeklik.
nekem már 10 hónapos a fiam, de tudom, miről beszélsz.
ugye az nem kell neki, amit lehet. adtam neki nem használatos távirányítót, de az már nem volt jó, csakis, ami működik is. imádja a mai napig a kábeleket kihuzogatni a helyükről és magára borít mindent, amit csak ér.
szerencsére elég hamar megtanulta az asztal éles sarkainak a kikerülését (sarokvédőt lefeszítgette róla), mászásnál a küszöböt is már óvatosabban és lassabban mászta át (kb. 2 nap után, miután eléggé beverte oda a térdét).
kapott tőlem kanalakat (fényes, csillog, hosszúkás), műanyag bögréket, krémes tégelyeket (mostmár sajna ki is nyitja) és igyekeztem néha odaadni 1-2 használati eszközünket, ami nem veszélyes, mert ugye mindig az kell neki, amit nem nagyon szabadna.
Én úgy csinálom, hogy a játékok egy része el van téve, és ezeket cserélgetem ídőközönként az előllévőkkel. Meg amerre megy elszórom neki 1-2 játékát és rácsodálkozik és el van vele. Most a papucsok érdeklik, úgyhogy beszerzek majd neki egyet saját használatra, persze felnőttet :-)
8 hónapos amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!