Borostyán lánc! Veszélyes?
Kislányom 4 hónapos és napok óta iszonyúan nyűgös... Gondolkoztam borostyán láncon. Mindig ellene voltam,de most nemtudom,hogy vegyek e.
Van itt egy link,egy rémtörténetet ír le. szerintetek??? Veszélyes????
lehet olyat kapni,ami valami eltéphetetlen damilon van,tehát szétszedni nem tudja a baba.
A kersztlányomnak pedig a bokájára tettük mindig,így nem volt vele sosem gond.
innen nézegettem,elég megbízhatónak tűnik és egyesével vannak csomózva,ez direkt baba lánc...
Én egy mentős ismerősömet kérdeztem meg, hogy volt-e ezzel gondjuk már, nem szeret rémtörténeteket mesélni a munkájáról, így csak nyomatékosan megkért, hogy ne használjuk.
Egyébként is kellemetlen érzés a babának, gondolj bele neked milyen lenne egy ilyennel a nyakadban élni. A szülők tudatlan gonoszsága a gyerekkel kapcsolatban egyszerűen határtalan :(
Nagy üzlet ez!Behülyítik az ostoba szülőket akik egy kisbaba nyakába olyan nagy bumfurdi láncot aggatnak.
gratulálni tudok csak nekik!Egyik ismerősöm a Brendonba dolgozik,és őszintén elmondta hogy nagy marhaság az egész.max placebo hatása van, a szülőre nézve.
A kisfiúkon meg kifejezetten ocsmány tud lenni egy ilyen lánc.
Talán előbb lehet a nyűgösség okát kellene megtalálni,a problémát orvosolni.Lehet csak fejlődési ugrása van,egyébként 40 fokban mindenki nyűgösebb.
Utolsóval teljesen egyetértek!
Ráadásul a gyártók a kétségbeesett szülőkre építenek, akik már azt sem tudják mit csináljak a nyüszke gyerek miatt. Én is utánanéztem anno, mert természetesen én is segíteni szerettem volna a gyereken, amikor fájt a foga, de megnéztem egy-két ismerős babán és szörnyű volt látni rajtuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!