Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Vigantol cseppet Ti rendszer...

A Vigantol cseppet Ti rendszeresen adjátok a babátoknak?

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 09:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%

Én nem pontozok soha senkit. Szánalmasnak tartom.

5 gyerekes Anyuka

2012. szept. 20. 11:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen minden nap kell adni egy cseppet.5 gyerekes anyuci te ezt nem tudod?Minden kórházban elmondják pedig!Nagyon súlyos betegség lehet a hiányából később.pl angolkór.Lehet te nem érzed hiányát,de az 5 gyereked szervezete bizonyára érzi.Nem divatból írja fel az orvos!
2012. szept. 20. 11:09
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A nagynak nem adtam. Mármint néha kapott, de nagyon ritkán, mindig elfelejtettem. Az egyik foga nem nőtt ki, és bár orvos mondta, hogy nem attól, hanem biztos megütötte az ínyét, de mindig bűntudatom lesz miatta. A kicsi kapja minden nap!!
2012. szept. 20. 11:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

hadd védjem meg az 5 gyerekes anyukát: lehet nem most volt anyuka, és akkoriban lehet nem volt ez. Régebben tudom h nem naponta kellett adni, hanem hetente, lehet ő még ez előtt volt anyuka. ha nem akkor tényleg fura h nem adott neki, hisz pár száz Ft egy üveg, ami nem nagy kaidás -bár gondolom nem ezért nem adott.

Kérdező: én is adok mindennap, októberben lesz egy éves, ezért még tavaszig minden nap kell adnom a gyerekorvosunk szerint. Van h elfejeltem egyszer egyszer adni ez igaz.

2012. szept. 20. 11:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pont mostanában olvastam hogy kiderült hogy még felnőttek számára is túl keveset "írnak elő" mint napi szükséglet mert annak többszöröse kellene. Így természetesen adtam a gyerekeimnek (3 van összesen) és most is mindennap adom a legkisebbemnek aki 14 hónapos. Oké hogy azt eszi amit mi de azért abból annyit nem visz be amennyi kéne.
2012. szept. 20. 12:33
 16/19 Kiki01 ***** válasza:
100%
Bakker, de jó hogy kérdezed, már egy hete elfelejtettem neki beadni! Kapja is mindjárt! Persze hogy kell, csontok, fogak, immunrendszer...
2012. szept. 20. 13:27
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, minden este!

Az 5 gyerekes anyuka lehet nem érzi hiányát, majd a gyerekek fogják...

2012. szept. 20. 15:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Én mindig betartottam a gyerekorvos erre vonatkozó utasításait. Születésétől kezdve egyéves koráig (júliusi baba volt) napi 1 csepp, aztán csak ősztől tavaszig. Idén elmúlt kétéves a fiam, nyáron azt mondta a doktornéni, hogy minden második nap 1 cseppet őszig, aztán megint napi egyet 3 éves koráig.
2012. szept. 20. 22:15
 19/19 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy adom ahogy az előző hosszászóló.

1 éves koráig mindennap kapott, júniusban lett 1 éves, augusztusig nem kapott, szeptembertől megint mindennap 1 cseppet

2012. szept. 21. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!