Az nem baj, ha a 2 hónapos babám rendszeresen 10 órákat alszik éjjel?
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 17:17
2/9 anonim válasza:
Örülj neki. Ez lenne az ideális minden babánál.
3/9 A kérdező kommentje:
:)))) akkor jó. Csak megijedtem, hogy nem-e aluszékony, vagy nem szárad-e ki. Persze a nappalt végigröhögi, szóval biztos nincs gond, ha ilyen jókedvű.....
2012. aug. 10. 17:28
4/9 anonim válasza:
Akkor érdemes volt feltenni a kérdést...
6/9 anonim válasza:
Szia, nem baj, az enyém ekkoriban 15 órát is képes volt egy huzamban, szopi nélkül aludni. Azóta is jó alvó, már 15 hós, talán 5-6-szor kellett kelni hozzá éjjel összesen az elmúlt 15 hónapban (már 14 foga van és fut), és még mindig f9-től reggel 10-ig alszik egy huzamban. Örülj neki, nekem a második babám és az első közel sem volt ennyire jó alvó, úgyhogy én is értékeltem a változást. :)
7/9 anonim válasza:
Dehogy baj! Fel ne keltsd! Az én lányom is 9hetes korától 12-13 órákat alszik! Ügyes rendes kislány! Örülj neki, legalább éjjel már nem kell kelni hozzá és alhattok ti is rendesen! :)
8/9 anonim válasza:
Ez a normális. Én fiam is így csinálta. 4 hósan már 14 órát aludt.
9/9 anonim válasza:
Nem baj, ez tok jo! Az en babam ugy 3 honapos koratol ejjelente 10-12 orakat aludt egyhuzamban! Aztan amikor mar kezdtunk orulni, ujra elkezdett kelegetni 6 hos koratol, mikor beindult a mozgasfejlodes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!