Miért szuszog a 15 hos kislányom? Mintha tele lenne az orra. Pedig rendszeresen szivom neki, es semmi sincs benne. Ejjel is alvas kozben hallom hogy szuszog mar 2 hete. Nappal ugy szaladgal hogy nyitva a szajja, log a nyelve.
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 12:55
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy picit nagyobb az orrmandulája, emiatt gátolt az orrlégzés. Próbáld ki az Euphorbium orrsprayt (homeós), ebben van gyulladáscsökkentő hatóanyag is. Ha nem múlik el ez a nyitott száj, szuszogás, mutasd meg gégésznek!
2/6 anonim válasza:
Kisgyermekeknél élettani adottság, hogy nagyobb az orrmandulájuk. Ha nincs vele különösebb probléma, akkor nem is kell vele foglalkozni. Ha nincs benne semmi, akkor ne is szívasd neki. Sztem.
3/6 anonim válasza:
miért szivod rendszeresen ha nincs benne semmi?
4/6 A kérdező kommentje:
mert sokszor nemlatom a taknyot es elofordul hogy van benne.inkabb szivom napi ketszer minthogy aztan benne maradjon
2010. jan. 13. 13:35
5/6 anonim válasza:
nekünk is van ilyen gondunk, a dokinéni szerint orrmandula miatt
6/6 anonim válasza:
Attól, hogy állandóan szívva van, attól is lehet. Mégpedig azért, mert az orrnyálkahártya így reagál arra, ha állandóan bolygatják. Csak akkor szívd, ha biztos, hogy van is benne! a kislányom 16 hónapos és 1x kellett orrszívót használnom, akkor is csupán 2 napig. A nagyoknál is csak így használtam. Sosem volt belőle baj. Egyébként én már írtam, én javasoltam a gégészeti vizsgálatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!