Kertes házban/falun élők! Szoktatok menni babátokkal játszótérre? Ha igen milyen gyakran?
Mi Nyékládházám lakunk, van itt is játszó, nem sokan járnak, illetve időszak függő.
Viszont itt van egy "keménymag" a játszótéren...anyukákról beszélek, és többen mesélték,hogy (és én is jártam már így) 3-4 anyuka kikezdi az újakat.
Volt, hogy egy anyuka annyira felhúzta magát azon, hogy én Aventos cumisüveget használok, hogy belerúgott a babakocsim kerekébe :-D
Természetesen ennek volt előzménye, volt egy "vita" ami normális emberek között beszélgetés lett volna, de itt vitába torkollott, hogy miért nem jó a cumisüveg (7hónapos volt a lányom ekkor) nem tudott meggyőzni, igazán érvelni sem, mérges lett és rugdosódott.
Hát én megmondom őszintén, nem szivesen megyek olyan felnőtt társaságba akik még annyira sem tudnak viselkedni mint egy 2 éves gyerek.
Dugatlan, frusztrált p..ák lettek... Beszűkülnek ezek a nők, semmi másról nem lehet velük beszélni, csak a gyerekről.
Én is ismerek ilyeneket, megmondom őszintén anyaként én még most is a normális társaságot keresem, akikkel lehet a világ egyéb szépségeiről is tárgyalni. Neked is ezt javaslom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!