Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kertes házban/falun élők!...

Kertes házban/falun élők! Szoktatok menni babátokkal játszótérre? Ha igen milyen gyakran?

Figyelt kérdés
Én kisvárosban lakom, bár inkább falusiasnak mondanám, van 2 játszótér, és soha senki nincs szinte egyiken sem. Persze nem csúcs játszóterek. Mindenki otthon van a babájával?

2012. szept. 19. 12:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kb 1,5 hónapja megy a fiam és azóta azzal az anyukával és kis lányával elkezdtünk a játszótérre járni.Valami különleges oknál fogva oda vonzottuk a falu anyukáit is gyermekeit és azóta minden délután kint vagyunk,volt hogy 20-an is összejöttünk.Igaz,hogy a játszótér gagyi,de elvan kerítve a kapuját belehet csukni és így szabadon szaladgálhatnak a gyerekek.Már előre sajnálom,ha lucskos sáros lesz...
2012. szept. 19. 16:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi Nyékládházám lakunk, van itt is játszó, nem sokan járnak, illetve időszak függő.

Viszont itt van egy "keménymag" a játszótéren...anyukákról beszélek, és többen mesélték,hogy (és én is jártam már így) 3-4 anyuka kikezdi az újakat.

Volt, hogy egy anyuka annyira felhúzta magát azon, hogy én Aventos cumisüveget használok, hogy belerúgott a babakocsim kerekébe :-D

Természetesen ennek volt előzménye, volt egy "vita" ami normális emberek között beszélgetés lett volna, de itt vitába torkollott, hogy miért nem jó a cumisüveg (7hónapos volt a lányom ekkor) nem tudott meggyőzni, igazán érvelni sem, mérges lett és rugdosódott.

Hát én megmondom őszintén, nem szivesen megyek olyan felnőtt társaságba akik még annyira sem tudnak viselkedni mint egy 2 éves gyerek.

2012. szept. 21. 09:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Dugatlan, frusztrált p..ák lettek... Beszűkülnek ezek a nők, semmi másról nem lehet velük beszélni, csak a gyerekről.

Én is ismerek ilyeneket, megmondom őszintén anyaként én még most is a normális társaságot keresem, akikkel lehet a világ egyéb szépségeiről is tárgyalni. Neked is ezt javaslom:)

2012. szept. 21. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!