Kertes házban/falun élők! Szoktatok menni babátokkal játszótérre? Ha igen milyen gyakran?
Figyelt kérdés
Én kisvárosban lakom, bár inkább falusiasnak mondanám, van 2 játszótér, és soha senki nincs szinte egyiken sem. Persze nem csúcs játszóterek. Mindenki otthon van a babájával?2012. szept. 19. 12:42
1/13 anonim válasza:
Nagyon kis faluban élünk, itt se viszi senki a játszótérre se a babákat se a kisebb gyerekeket. Nemtudom miért. Mostanában sétálni se látok senkit.
2/13 A kérdező kommentje:
A kérdésben inkább a kisgyerekekre gondolok persze, nem babákra.
2012. szept. 19. 12:46
3/13 anonim válasza:
Szia! Mi is "kisvárosban" lakunk, szerintem falu:) itt 1 szuper játszótér van, de én szoktam látni ott gyerekeket. Nem minden napszakban vannak. Gondolom oviban vannak délelőtt, esetleg délután ha anya ráér kiviszi őket akkor nyilván többen vanak.
4/13 anonim válasza:
szia!Igaz én Pesten,de külterületben annak is a végén lakom!Itt van 2 játszótér amiből az 1.elég igényes körbe zárt,mégis a tinik bandáznak bent a padon.. gyerek alig van!Én nem szoktam vinni a 16 hónapos fiam itthon van homokozó,hinta,csúszda,ugráló... tökéletes neki társaság meg majd 3 évesen lesz az oviba!
5/13 anonim válasza:
Ugyanez a gondom nekem is. Nem, nem megyek, mert a fiamat egyáltalán nem érdekli így, hogy üres (pedig egész jó, aranyos játszóterek vannak).
Van egy messzebb, 4 km-re, ami nagyon nagy és sokan vannak, ha jó idő van, hetente egyszer elbringázunk oda, de mifelénk most már egyre ritkább a jó idő.
6/13 anonim válasza:
Egyébként a szomszédoknál azt látom, hogy igen, otthon vannak. Jól felszerelt kerttel, amiben minden van. Bár én nem értem, szerintem akkor is jó lenne néha "bandázni" a játszótéren, de nem, ők többnyire otthon vannak.
7/13 anonim válasza:
Nagy butaság szerintem ez a bezárkózás. Az ember alapjaiban szociális lény és a kisgyermeknek is szüksége van a kortársközösségre! Az én 9 hós babám pl imádja a gyermektársaságot és szívesen ismerkedik más babákkal is. Nekem eszem ágában sincs ettől megfosztani őt. Én bizony viszem rendszeresen játszóra. A napi rutin része a kétszeri sétálás odakinn.
8/13 anonim válasza:
Az immunrendszerének is jót tesz, egy kis külső baciflórával való találkozás. Nem szabad sterilen, szociálisan elzárva tartani senkit.
9/13 anonim válasza:
Mi kis faluban élünk többnyire minden délután megyünk a játszótérre nálunk általába mindig sok kisgyerek van ott!!
10/13 A kérdező kommentje:
Én is szívesen mennék "bandázni" a babámmal, de tényleg ritkán van valaki a játszón.
Ha sétálunk akkor is ritkán találkozunk babakocsisokkal.
Kár hogy az emberek nem mozdulnak ki többet, tényleg mindenki otthon csinál magának kis játszóteret, csúszda, hinta stb. és ennyi.
Csak így ismerkedni sem nagyon lehet.
2012. szept. 19. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!