Hogyan készíthetném el a cukkinit 8 hónapos babámnak?
főzeléknek készítettem úgy mint a tököt és natúr joghurttal + gabonapéppel sürítettem be. csirkehusival .
lehet belőle készíteni rakott cukkinit tölteni is lehet szv. úgy hogy magatoknak is azt főzöd és neki pépesíted.
ha mindent eszik akkor a felnött receptek közül is bátran válogathatsz. esetleg a habarást rántást oldod meg máshogy mert azt nem írtad hogy lisztet adsz-e.
elkészített tápszerrel v. anyatejjel hígíthatsz még pépesítéskor.
én is főzeléknek készítem.
egy kis fej hagymát apróra vágok, megpárolom majd pirítom. lereszelem a cukkinit és ráteszem a hagymára, petrezselymet szórok rá és pici sót.
10-15 perc múlva kész is van, már csak habarni kell, ahogy szoktad. én tejfölt+ lisztet összekevrem majd kis tápszerrel felöntöttem.
egyébként a darabossal ne várd meg a fogakat, az ínyükkel nagyon ügyesen tudnak rágni a babák, már 10-12 hónapos korban azt szokták enni és úgy ahogy a szülők pedig a rágófogak majd csak 1,5 éves korban jönnek ki, szóval nyugodtan próbálkozhatsz a kicsit darabossal is vagy kenyér falatkákkal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!