Melyik matracot válasszam a babának?
2012. szept. 19. 11:08
1/5 anonim válasza:
Képről nézve mind a kettő ugyanúgy néz ki, csak más szögből.
Ráadásul az egyiknél több a termékleírás és bővebb a neve.
Írj e-mailt mind a két boltnak és kérj részletesebb információt róluk.
2/5 Burgine válasza:
Öszinte leszek én az ikeába vettem neki 3000ft kiságyba való matracot semmi baja teljesen jól van alszik benne rendesen a gerince is jó. én feleslegesnek tartom a kókuszmatracot. de ha már ilyet akarsz akkor első.
3/5 A kérdező kommentje:
Pedig nem egyforma, mert az első tömör kókuszrostból áll, a tetején és az alján, van egy-egy vatelin réteg. A másodikban pedig két vékony kókuszréteg között van egy szivacs réteg. Ezért nem tudom, hogy melyiket lenne jobb választani... ? :P
2012. szept. 19. 11:14
4/5 anonim válasza:
Szerintem az a jobb, ahol középen van a kókusz! Egyébként én anno Novetex-et vettem, és meg vagyunk vele elégedve. Nagyon sok fórumot végigböngésztem, ez alapján választottunk.
5/5 anonim válasza:
Én már mindkettőt kipróbáltam és a kókusz csak pénzkidobás szerintem,nem volt rossz,de a sima hideghab is megteszi.A kókusz a novetextől volt nekem is,drága szerintem.Annak idején nagyon keresgéltem én is fórumokban,stb...ne vegyél kókuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!