Melyik popsitörlőt válasszam? Libero, Pampers, Huggies, Neogranormon, AXXO, Baby Bruin stb?
Még kismama vagyok, első babámat várom. Nektek melyik vált be? Olyat keresek, ami vastag, elég nedves, nem szárad be, az illata is kellemes, nem iritálja a baba bőrét...
És megfizethető áron van?
Legelsőnek Baby Bruin-t vettünk. Szerintem nagyon nedves, nem vált be. Utána sokáig a Sparos saját zöld popsitörlőjét, ami az egész test áttörlésére jó volt, azt megszüntették.
Most Neogranormon-t vettünk, mert az le volt árazva a Tescoba egész augusztusba, és ez marad addig, amíg a kislányom pelusos. Ez is az egész test áttörtésére jó, nincs erős illata, és eléggé nedves, de nem tocsog. Niveát is használtunk, az is jó volt, de az drága.
Ami nagyon nem vált be az a Johnson and Johnson volt. A sima, számomra büdös volt, és tocsog a létől, a rózsaszín-zöld pedig bár jó illata volt, de szintén úszott a létől.
Én olyat választanék a helyedbe, ami az egész test áttörlésére jó.
Jó babavárást!
A DM-es fehér babylove vált be, illatanyag, meg minden vegyszertől mentes, stb. öko teszt sehr gut.
Nem túl nedves, én ezt nagyon kedvelem, jól tisztít, és nagyon kedvező az ára is.
a pampers túl nedves, és sokkal drágább.
Én már csak Huggies-t használok,amióta kipróbáltam.
Semmi nem vált be úgy mint az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!