Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik popsitörlőt válasszam?...

Melyik popsitörlőt válasszam? Libero, Pampers, Huggies, Neogranormon, AXXO, Baby Bruin stb?

Figyelt kérdés

Még kismama vagyok, első babámat várom. Nektek melyik vált be? Olyat keresek, ami vastag, elég nedves, nem szárad be, az illata is kellemes, nem iritálja a baba bőrét...

És megfizethető áron van?

2012. szept. 5. 17:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt pont ma találtam: [link]
2012. szept. 5. 20:39
 12/24 anonim ***** válasza:
kiru, köszi
2012. szept. 5. 21:25
 13/24 anonim ***** válasza:
Elmondhatom amit eddig találtam üzletben mindent kipróbáltuk, ami igazán bevált és annál maradtunk az a sötét kék csomagos axo..kellően nedves, jó minőségű és nem büdös.
2012. szept. 5. 21:36
 14/24 anonim ***** válasza:
Nekem a pampers vált be a legjobban.
2012. szept. 5. 21:52
 15/24 anonim ***** válasza:
Tesco-s My baby's és a Dm-es Baby love
2012. szept. 5. 22:07
 16/24 anonim ***** válasza:
Tesco-s My baby's és a DM-es, ami nagyon nem jött be, az a Libero, nagyon száraz.
2012. szept. 5. 22:08
 17/24 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Azt elfelejtettem írni,hogy a huggies-ból ez a szivecskés, kezecskés vagy nem tudom milyen mindenféle-mintás nagyon rossz, egyáltalán nem olyan, mint a másik 2 törlőkendőjük. Én a DM-ben veszem mindig, ott nem ezt lehet kapni, hanem a natur és aloe-s változatot!
2012. szept. 6. 07:07
 18/24 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag mind1, milyet használsz. Nekünk otthon mindig pine van, mert a pelust is a netről rendelem és azzal együtt jön a popsitörlő.
2012. szept. 6. 11:21
 19/24 anonim ***** válasza:

Huggies zöld csomagos,aloes volt a legjobb.Kellően vastag,de puha,pont elég nedves,kellemes az illata és nem szakad könnyen.

Jó volt még a Pampers sensitive,fehér csomagos.

A Dm-es zöld csomagos elmegy,de nekem kicsi a mérete,többet kell emiatt használni belőle,mint a Huggiesból.

Amit belinkelt az egyik válaszoló,a Díványos teszt,ott a Rossmann popsitörlőjét hozza a legjobbnak és a legkevésbbé allergénnek.

2012. szept. 6. 14:34
 20/24 A kérdező kommentje:

Hát, kíváncsi vagyok, nekünk melyik fog beválni...

De van a birtokomban egy Huggies (akciós volt), ill tegnap vettem a rossmannban egy 72 db-os Neogranormon-t (kiárusították...) A Huggiesra nagyon kíváncsi vagyok, hogy jó lesz, vagy nem, mert nem vagytok jó véleménnyel róla (színes tapis), csak azt hamarabb megvettem, sajnos.

2012. szept. 7. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!