Melyik popsitörlőt válasszam? Libero, Pampers, Huggies, Neogranormon, AXXO, Baby Bruin stb?
Még kismama vagyok, első babámat várom. Nektek melyik vált be? Olyat keresek, ami vastag, elég nedves, nem szárad be, az illata is kellemes, nem iritálja a baba bőrét...
És megfizethető áron van?
A kislányom azóta megszületett, már sokfélét kipróbáltunk:
Neogranormon- jó volt, viszont nem elég nedves
Huggies (kezecskés)- nekünk bejött, bár nem a legjobb volt
AXXO- használtuk, majd a kislányom popsija bepirosodott, ez volt a bűnös
Baby Bruin- elment, bár a kendő tapintása érdekes, illetve a vége felé tocsogott a létől (facsarni kellett), emiatt megharagudtam rá (dobozos)
Pampers Sensitive- bevált, de drága!
Huggies Aloe Vera- számunkra a kedvenc, vastag, kellően nedves kendő, finom illat, bár néha nehéz kiszedni a csomagból
Libero-t ajánlom, most az aloés-kamillást használom, és minden szempontból kiváló.
Ezelőtt próbáltam már 2 féle Pampers-t, Huggiest, olcsó márkást, de az azóta is ott áll a szekrényben!
Nem éri meg olcsót venni, nekem nem váltak be. Pelenkánál is így vélekedem. Ott is a Libero a favorit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!