Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik popsitörlőt válasszam?...

Melyik popsitörlőt válasszam? Libero, Pampers, Huggies, Neogranormon, AXXO, Baby Bruin stb?

Figyelt kérdés

Még kismama vagyok, első babámat várom. Nektek melyik vált be? Olyat keresek, ami vastag, elég nedves, nem szárad be, az illata is kellemes, nem iritálja a baba bőrét...

És megfizethető áron van?

2012. szept. 5. 17:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A Baby Bruint és az AXXO-t nem ismerem, de a többit kipróbáltam és a Neogranormon vált be, azóta is azt használom.
2013. jan. 4. 10:02
 22/24 A kérdező kommentje:

A kislányom azóta megszületett, már sokfélét kipróbáltunk:

Neogranormon- jó volt, viszont nem elég nedves

Huggies (kezecskés)- nekünk bejött, bár nem a legjobb volt

AXXO- használtuk, majd a kislányom popsija bepirosodott, ez volt a bűnös

Baby Bruin- elment, bár a kendő tapintása érdekes, illetve a vége felé tocsogott a létől (facsarni kellett), emiatt megharagudtam rá (dobozos)

Pampers Sensitive- bevált, de drága!

Huggies Aloe Vera- számunkra a kedvenc, vastag, kellően nedves kendő, finom illat, bár néha nehéz kiszedni a csomagból

2013. jan. 4. 13:04
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a Neogranormon törlőkendő a legjobb, főleg ha újszülöttről van szó. Azt egy gyógyszergyárban készítik (TEVA, régi Biogal), biztos lehetsz benne, hogy teljesen rendben van. Én egy ilyen kicsinél nem bíznék a kozmetikai területről származó termékekben.
2013. jan. 5. 11:26
 24/24 anonim ***** válasza:

Libero-t ajánlom, most az aloés-kamillást használom, és minden szempontból kiváló.

Ezelőtt próbáltam már 2 féle Pampers-t, Huggiest, olcsó márkást, de az azóta is ott áll a szekrényben!

Nem éri meg olcsót venni, nekem nem váltak be. Pelenkánál is így vélekedem. Ott is a Libero a favorit :)

2013. febr. 20. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!