Játszótér és a kilók?
Tegnap voltam játszótéren és néztem az anyukákat: kb 15-ből 14 a "34-36" -os ruha kategória volt feszes pocival és egy, aki enyhén túlsúlyos volt.
Itt az interneten mégis szinte csak az 5-10-15 kiló felesleggel küzdő anyukákkal találkozom. Hol vannak ezek az anyukák? Miért van az, hogy a játszótéren nem látom őket?
Egyébként nem vagyok egy másokat stírölő idióta, akinek folyton ezen jár az esze, csak tegnap szemet szúrt... és nem is irigykedésből írom a feszes pocit... (dehogynem!!! :D de jó értelemben)
Olvasva a kérdést és a válaszokat magamra néztem és akkorát röhögtem, mint állat! :D Épp tömöm magamba a sültkrumplit és nézzétek, mikor írtam a válaszom. :D Egyszerűen most jutottam odáig, hogy egyek! :)
Nem mondom, hogy elégedett vagyok magammal, de csak azért, hogy másoknak megfeleljek, nem fogom kínozni magam. Terhességem 77 kilóval kezdtem, 85-el mentem szülni (nem koplaltam, sőt, 35. héten jött a babám), most megint 77 körül vagyok. Mindehhez 165 centi, tehát korántsem vékony. Régebben vékonyabb volta, de még a terhességem előtt szedtem magamra (mit tesz a szerelem) :D
Nem mondom, hogy nem zavar a kis pocim, de ettől nem fogok bezárkózni a lakásba. Még játszira nem járunk, de sétálni igen. Bár elmenni szoktam a játszinál, de énnem csak a toppmodell anyukákat látom, a sétálgatás közben meg aztán pláne. Több kismama van kicsi babával, akik nem mondhatóak vékonynak!
Már nem szopik a babám, most szeretnék valami diétafélét, vagy egyszerűen csak tornázni, de amin még változtatnom kell, az a kaja! Nem éjfélkor sültkrumplizni! :)
Szóval én megnézem a csinos kismamákat, de attól, mert nem kínzom magam, nem vagyok különb tőlük! (persze tisztelet annak, aki mindenféle kínzás nélkül tökéletes alkatú)
Amúgy meg a férjem így is szeret! nekem ez a legfontosabb. Na de azért még megpróbálok majd kicsit jobban hasonlítani régi önmagamra, aki 65 kiló volt 3 éve, de kínzások nélkül. :D
Akinek meg nem tetszik, ne nézze!
kedvesek vagytok, én vagyok aki fogadna kg-kat.
bárcsak tényleg így működne.
na, de akkor tökéletes lenne a világ .
:)
70kiloval lettem rehes 100al szultem 92 voltam amikor kijottem a korhazbol, most 90 vagyok a fiam 5 honapos, ket hete kezdtem el fogyozni, de nem a vilagnak hanem magamnak, mert mindenem faj!
A ferjem igy is szeret es nekem ez eleg...nem erdekel hogy a cingar anyukak mit gondolnak, szerintm ma mar szanalmas ez a cerna vekony divat...lehet hogy a pasik megnezik...de akkor is egy ducibbhoz mennek haza :)
Szoval duci tarsaim hajra, akkor is mienk a vilag :)
Az egyik válaszoló írta,hogy nem minden vékony anyuka fogyózik vagy bogyókat szed,és mennyire igaza van!
Én a terhesség elott 48 kg voltam,most meg 46 kg /igaz,hogy csak 161cm/,de soha nem fogyóztam,sot,imádom az édességet,és már 11 hónapja szoptatok.Úgyhogy nem kell mindjárt arra gondolni ha valaki vékony,hogy biztosan a gyerek látja kárát,meg azért nem szoptat,hogy vékony legyen,stb.
Egyébként én is kulfoldon élek,de itt sok túlsúlyos anyukát látni.
Én tudom, hogy nem minden karcsú anyuka bogyózik és nem minden husi anyuka eszik sokat stb.
Én is 45 kiló voltam kb 25 éves koromig, pedig csak hízlaló kajákat ettem és tömtem magam édességgel, sose sportoltam, de azért azzal tisztában voltam, hogy nem minden ember működik így. Több hónap hízókúra után beletörődtem, hogy én ilyen gebesz maradok.
Most fele annyit sem eszem, zsírosat, édeset alig és tornázom, biciklizem, mégis nagyon döcögősen megy le a súlyom.
Tény, hogy azért mert anyuka lesz az ember nem kell kövérnek vagy elhanyagoltnak lenni, de a babám sem szeretném ha kárát látná az én hiúságomnak :) A diéta még csak-csak megy mellette, de a mozgásra csak akkor van időm, ha ő engedi. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!