Megint úgy megyünk az éjszakának, h nem vacsorázott. Ez már mindig így lesz?
Mostanában folyton ez van. A napokban is írtam ide erről. Ma megint úgy aludt el a lányom, h nem vacsorázott. El van készítve a szokásos reggeli+esti fél liter tápszer, és egy kortyot nem evett. Visszatérünk az éjszakai evésre? Ez már mindig így lesz? Nulla az a tápszeradag, amit megeszik így! Reggel se eszi meg mind.
Mit tehetnék, h ne forduljon elő ez az esti koplalás?
11hós anyuka
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ezt kérdeztem a múltkor. :)
Most nem hiszem, h nyűgös lett volna, ennyire nagyon. Aludt délután is. AZ uzsonna meg fél5kor volt. Hol van az már? :(
Egyszerűen fogalmam sincs. Hagytam aludni, nem tudtam mit csinálni. Nem is marad oldalt, h ehessen, fordul hasra. Ha nem engedem, sír. Ki se veszi a szájából az ujját, annyira cumizza. :(
Nem értek most már semmit...
Egy fontos dolog van, akkor adj neki enni, ha éhes. Ellenben te sem szereted, ha tömnek, bár a hátad közepére sem kívánod. Ha éjszaka éhezik meg, akkor éjszaka adj neki.
Az én lányomnál előfordul, hogy este 6-kor eszik utoljára és reggel 8-kor kel. Jó, aztán két pofára zabál, és mindent eltüntet az üvegből. Utána jó kedvű, mosolygós, és ha hiszitek, ha nem, alszik tovább egy-két órát.
3 hónapos baba anyukája
Meleg van. Ilyenkor eleve 15-20%-kal kevesebb a felnőtt test kalóriaigénye is. A gyereké még kevesebb! Eleve kevesebbet készíts valamivel, és csak akkor add, ha igényli.De vigyázz, hogy folyadékot kapjon! Talán a vacsora helyett adhatnál csak gyümölcslevet! És valamivel korábban.
A mediterrán országokban is este 11-kor kezdenek enni, ha lehúl a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!