Ha 4 hós babám éjszakánként 5-6 órát alszik egyhuzamban, az "átaludt éjszakának" számít ebben a korban?
Egy babára akkor mondjuk,hogy átalussza az éjszakát,ha legalább 8 órát alszik egyhuzamban. De a legtöbb babánál ez 6 hónapos korára van.
4 hónaposan ez is jó. Ha lassan hozzászoktatod,hogy este korábban aludjon,reggel korábban keljen,éjjel nem eteted,ha sír nem veszed fel,csak megnyugtatod,esetleg,ha kell teáztatod,akkor a te babád is jó alvó lesz később.
huu nehogy teáztasd a babád!!!úgy rá fog szokni, hogy aztán már csak a miatt fog felkelni és nagyon nem tesz jót a fogainak!!
Amúgy ez babafüggő.Az én kisfiam 2 hónapos és már volt olyan hogy 9től5ig aludt, de általában háromnegyed9-9fele leteszem és 3körül kel.
Szerintem ez nem átaludt éjszaka. Az legalább 8 óra.
Az én gyerekeim elég hamar átaludták az éjszakát, az első 6 hetesen, a második 4 hetesen már este 8-tól reggel 7-8-ig aludt, pedig igény szerint szoptatottak.
22:39 vagyok, nyugodtan írj privit.
Bár én nem csináltam semmit, a babáim maguktól ilyen rendesek és szülőbarátok :)
Az egyik 2 éves, a másik 2 hónapos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!