Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hol lövettétek be a babátok...

Ti hol lövettétek be a babátok fülét?

Figyelt kérdés
A kislányom 6 hetes és szeretném neki bekövetni a fülét, csakhogy sehol sem találok olyan helyet az interneten, ahol úgy csinálnák meg, hogy a saját fülbevalóját rakják be neki, hanem orvosit tennének be és úgy baromi drága. Tudtok olyan helyet Budapesten, ahol házhoz is jönnek és max. 3 ezer Ft-ért megcsinálják saját fülbevalóval?
2012. szept. 18. 17:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
védőnőt kérdezd meg, lehet ő is betudja rakni.
2012. szept. 18. 22:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem értelek.

Ugyanannyit fizetnél ki mintha az orvosi fülbevalót lövetnéd a kislányod fülébe és az tuti nem allergizálja.

Én a saját gyerekorvosunkkal lövettem, és egy nagyon szépet választottunk. Ez 6 hétig volt benne, majd kicserélhettük a sajátunkra.

Most 2 és fél éves és még mindig azt hordja.

Bőven van még ideje a saját fülbevalóját is hordania a lányodnak, az a másfél hónap nem a világ.

A másik lányomnak begyulladt egy arany fülbevalótól a füle, pedig már kamasz volt. Visszamentem a boltba, hogy mit csináljunk és az ékszerész hosszasan mesélte, hogy mennyi minden okozhatja a gyulladást egy színarany fülbevalónál is.

Miért kínoznád a babádat?

2012. szept. 18. 22:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Igaziból azzal is van a probléma, legalábbis, amit én kinéztem, hogy baromi drága és azért, mert gyógyfülbevalót raknak bele először. De ha mondjuk fele annyi lenne, mint amit én kinéztem, nem lenne vele semmi bajom. De akkor, hogy többen is írtátok, meg fogom kérdezni a védőnőt, hogy csinál-e belövést.
2012. szept. 18. 23:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Kozmetikusnál lövettük,ott is gyógyfülbevalót raknak bele 1500Ft volt.

Egyébként én is lövettem felnőttként és nekem is orvosi(gyógy)fülbevalót tettek bele,csak később lehetett volna kicserélni sajátra,de nekem még mindig az van benne(10éve minimum).

2012. szept. 19. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!