Ti hol lövettétek be a babátok fülét?
Hugomnak a védőnő szúrta, és úgy tudom megoldható saját ékszerrel, az ár meg biztosan baráti
20/F
Igaz én nem Budapesti vagyok.De az én kislányom 4 hónapos volt mikor belövettük a fülét,a kozmetikusom csinálta.Először gyógyfülbevalót lőtt be neki azt kb 6 hétig kellett bent hagyni ha jól emlékszem 3000Ft körül volt.
Nekem azt mondta a védőnő hogy jobb ha megkapja először az oltásokat és utána van betéve a fülbevaló.
3.vagyok
Nekem annyit mondott a védőnő hogy jobb ha először megkapja az oltásokat(2,3,4 hónapos).
Védőnő csinálta, először az orvosi fülbevaló került bele, összesen 3200 ft-ot fizettem.
ez a kis fülbi 24k arany (4 féléből lehetett választani: középen vilégosrózsaszín kő/fehér kő/pink színű vagy kő nélküli), ugyebár garantáltan streil és illeszkedik a pisztolyba, nem kiszúrják a fület hanem belövik, ehhez csak a pisztolyba való fülbi jó, más nem. A 6 hét letelte után ki lehet cserélni ha akarjátok.
Meg azért is kell az orvosi elsőnek, mert ennek kicsit vastagabb a szára, a luknak ehhez kell idomulnia az első időkben, hogy később ne legyen túl szűk a normál fülbevalóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!