Van itt olyan anyuci aki nagyon különleges nevet adott a gyermekének? Hogy hívják? (csak a keresztnévre lennék kíváncsi)
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 14:33
11/34 krisztivan válasza:
Nem különleges,de ritka.Fiam neve:Csege
12/34 anonim válasza:
Az én kislányom Lia. Nem mondanám különlegesnek de ritka név.
13/34 anonim válasza:
Párom keresztszülei a Leonardo nevet választották a fiuknak.
Ha ötleteket szeretnél irj privit, rengetek különleges nevű embert ismerek, nem irom most le mert nem ez volt a kérdés, de ha érdekel irj:)
14/34 anonim válasza:
A lányomat Arabellának hívják. Szerintem nem különleges, de ritka. A második neve, Regina, már nem annyira.
15/34 anonim válasza:
Barátnőm fél éves kislánya Mirtill.
A kislányom bölcsijében is van Mirabell.
Unokatestvérem ikerlányai Médea és Lídia.
Az én lányaim Izabella és Mirjam.
16/34 anonim válasza:
Hát nem tudom miért de mindig rácsodálkoznak kislányom nevére: Zora. Mi ezt a vezetéknévhez választottuk mert Z-vel kezdődik az is :)
17/34 anonim válasza:
Kisfiam neve:Keszi,második nevet is kapott:Nándor
18/34 xStefix válasza:
A fiam Ferdinánd, szintén nem különleges, de ritka. Itt helyben 20 éve nem volt ilyen nevű gyerkőc a védőnőnk emlékei szerint. :)
A lányom már "gyakoribb", ő Johanna.
Nem tudom, mit értesz különleges alatt - én mondjuk kif. nem szeretem, ha egy névről nem tudom azonnal eldönteni, hogy egyáltalán az-e...
19/34 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, amit ritkán adnak gyerekeknek. Pl. Bulcsút abszolút nem ismerek, se civilt se celebet, mondjuk a név sem tetszik csak most hirtelen ez ugrott be :)
2012. szept. 18. 17:07
20/34 anonim válasza:
A fiam egyik csoporttársát Boldogságnak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!