Overáll vs. Bundazsák?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb?Az átalakítós overálok nem igazán tetszenek.2012. szept. 18. 12:24
1/5 anonim válasza:
Attól függ, mennyi idős a baba. Egy pár hónaposnak még jó a bundazsák, de egy 7-8 hónaposnak már inkább overall. Vagy ha mentek autóval, és nem olyan a bundazsák amit be lehet kötni, akkor is overall.
2/5 anonim válasza:
Én kakukktojás vagyok, mert nekem egyik sem volt. :) Egy cipzáras vastag plédem volt, abba fektettem a babát, kiskabátot kapott meg sapit, a plédet összecipzáraztam, ha nagyon hideg volt akkor még egy kis takarót ráterítettem, illetve esőben, szélben, télben még ott volt a kocsi teteje is. Kaptam egy overállt, de már akkor is kicsi volt a fiamra, talán 1-2 alkalommal volt rajta, csak hogy legyen. Meg vettem egy bundazsákot, de olyan esetlen volt, pedig Brendonos volt, gyönyörű, de furán állt a babámon, ő sem érezte jól magát benne. Szóval nekem a pléd vált be. :)
3/5 anonim válasza:
Mi tavaly februárban a -20-ban mindkettôt használtuk, akkor volt 7 hónapos a fiam. Overálban tettem a bundazsákba és arra még a babakocsi lábzsákját is ráhúztam. Persze nem biztos, hogy most is lesz ilyen hideg. Mi olyankor inkább az overál+lábzsák kombinációt használtuk.
4/5 anonim válasza:
Nekünk olyan hálózsák formájú bundazsákunk volt, nem az a fajta, amibe bele kell bujtatnod a gyerek kezét. Ebbe ment iverálostól.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Most 3 hónapos a kisfiam,rettenetesen utál öltözni. :)Ezért gondolkodom mi legyen,de nyilván a bundazsákba könnyebb beletenni,mint az overálba.
2012. szept. 18. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!