Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A nagymama megszórta a 6...

A nagymama megszórta a 6 hónapos kisfiam tejpépét egy kis porcukros fahéjjal, mikor nem voltam otthon. Lehet ettől valami baja?

Figyelt kérdés
Állítólag azért mert nem akarta megenni
2009. júl. 31. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis! :)
2009. júl. 31. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

6 hónapos babának nem lenne életbe vágóan fontos még cukrozni az ételét.

És ha annyira nem akarja megenni,akkor az nem az íze miatt van,hanem ,hogy nem a megszokott embertől kapja.Inkább adott volna neki gyümölcsöt helyette.

A fahéj nagyon egészséges,de nem tudom 6 hónaposan lehet-e adni,talán picit később.

2009. júl. 31. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz!
2009. júl. 31. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:
A fahéjat azért nem ajánlják, mert esetleg allergiát okozhat. A cukor meg ugye nem egészséges és rá is szokhatnak az ízére.De ez nem egyszeri esettől függ.De hidd el, egy kicsitől semmi baja nem lesz. Főleg, ha eddig nem volt.(mármint a fahéjtól)Az én anyukám 6 hósan csokis muffinnal etette! Azthittem görcsöt kapok, amikor megláttam, de semmi baja nem lett:)))Csak jót akarnak, de mindig a visszájára fordul:))))
2009. júl. 31. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!