Miért kell a 21. században is úgy tenni az nyáknak, mintha a 19. században lennének?
Írok pld-kat mire gondolok:
- Nem lehetnek már álmai, minden idejében 100%os anya, feleség legyen, naponta főzzön, takarítson, eljárjon vásárolni (szigorúan gyerekekkel, mert "annakidejénbezzegén2gyerekkelmentemaboltba"
- Ha rájött, h szeretne visszamenni dolgozni, akkor ez olyan "gonosz" anya, h lepasszolja a gyerekét. holott megjegyzem csak Mo-on 3 év az itthonlét....
- Nem lehetnek már barátnői, ha kimozdul vmerre már k...va; ha nem mozdul ki akkor meg lusta...
Hát akkor most hogy kellene viselkedni???!!:)
"Itt valahogy jobban onnalosagra nevelik a gyerekeket, ami abbol is latszik hogy 18 eves kor utan nem nagyon van olyan aki meg otthon lakik a szuleivel."
Neked tényleg fogalmad sincs, hogy mi folyik itthon! Még hogy más a hozzáállás, mint külföldön!Atyaég.Teljesen más az életszínvonal.Itt a 18 éves gyerek még örül ha lyuk van a segg<én és szelel (már bocsánat).Semmilyen segítséget nem kap egy magyar fiatal.Esélye nincsen hogy albérletben megéljen, mert ugye egyedül egy fizetésből bűvész aki megoldja.Látszik, hogy fogalmad sincs mennyi manapság egy itthoni havi átlag fizetés.Leszólod a magyarokat!Te is az vagy.Bár ilyen magyarra szükség nincs.Szóval maradj is ott ahol vagy!
Kedves utolsó,
azért, mert valakinek más a véleménye mint neked, nem kellene ilyen stílusban leszólni. Kicsit erősen fogalmazol, mi az, hogy ilyen magyarra nincs szükség?
És biztosan van arról fogalma, hogy mi folyik Magyarországon, azért ment el...
Tök jó, hogy ezen a fórumon mindenki szuperanya és szupermagyar, tökéletes és úgy érzi, másokat ilyen stílusban bírálhat csak azért, mert más a véleménye.
Most nem azért, h elmenjünk "ki az igazi magyar?" írányba, de aki azt írta, h milyen dolog már ez, és ilyen magyarra nincs szükség....Háááááát.....
Pont ez a másik bajom, ha mai fiatalok közül sok, mint a pióca (elnézést, akinek nem inge...) tapad a szüleire, és otthon lakik még egyedülállóként 26-27 (sőt tovább is) évesen. Persze lehetne különköltöznie, az csak kifogás, h nincs hova; de még mindig meg van ez a jó szokás, h sajnáljuk a gyerekünket, h jajj de nehéz nekik manapság....Rázzák meg kicsit magukat, aztán álljanak talpra.
Kedves kérdező!Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok!
11-12es vagyok!
A véleményem írtam le!Őszintén ezt gondolom az olyan külföldi magyarról aki így beszél a saját országa társadalmáról.Az ilyen embert ÉN nem tartom magyarnak.Éljen boldogan ott ahol él és ne bántsa,ne nézze le az országot ahol született.Még egyszer kihangsúlyozom ez az én véleményem és azt jogom van leírni!
Ja és egy szóval nem mondtam, hogy nekem nincs hibám és "szuper anya" vagyok.Nem tudom te kedves 13as ezt miből gondolod.
Kedves külföldi magyar!
Szerintem nem jól látod azt, hogy itt más az emberek hozzáállása.Nem a hozzáállással van a gond, sokkal inkább a lehetőségek nincsenek megadva az anyukáknak, ugyan úgy, ahogy a fiataloknak sem.Ezért tart itt ez az ország sajnos és nem a hozzáállás miatt. Mindegy is nem vitázok csak a véleményem írom a válaszodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!