A Peg Pérego kocsikat nagyon dicsérik, de a kerekei olyan kicsinek tűnnek. Melyik az a Peg Pérego típus, ami jól téliesíthető és a hóban is a kerekei elmennek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 13:56
1/8 anonim válasza:
Dicsérem mert,jól kihasználtam és elégedett voltam vele,minden szempontból.Ősz végi volt a kislány,így télen is el lehetett benne,gond nélkül.A hóban meg el lehetett vele menni.Persze nem olyan könnyen mint sima aszfalton,de lehetett,és a hó sem szokott nálunk 3 hónapig megállni,maximum 2-3 hétig van,addig meg kibírható a lassúbb haladás.P P pliko3 volt a miénk,eladtuk.
2/8 anonim válasza:
Szintén pliko p3 volt nekünk, szuper jó babakocsi. Téliesíthető,könnyen kezelhető. Az én gyerekem viszont olyan nagy volt,hogy 3 hónapig volt mózesban, aztán végigérte. De ő tényleg nem átlagos..
3/8 anonim válasza:
Szintén Pliko P3, és ha nem gurult, csúszott a hóban :) Kicsit leizzadtam, de nem volt vészes. Jól téliesíthető. Nekem nem PP-s lábzsákom van, hanem egy noname, de szuper.
4/8 anonim válasza:
A GT3-as. Nagy, felfújható kerekei vannak (sokan "szidják" a levegővel fújható kerekeket, de közel két év alatt egy defektünk sem volt), szuper saját lábzsákja van, így külön nem kell venni. És a fekvőfelülete is elég nagy - a 93 centis kétévesem úgy alszik benne, hogy sehol nem lóg le.
5/8 A kérdező kommentje:
a plikonak nem átfordítható a tolókarja, a gt3-ban tetszik, hogy jó nagy, csak az nem hogy 3 kerekű:( Nekünk abc design 3tec van, amit nagyon nem szeretek,az is 3kerekű:( Még a peg perego uno ami jó néz ki, esetleg valakinek tapasztalata?Köszönöm az eddigieket is:)
2012. szept. 17. 17:03
6/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok: a 3tec és a GT3 mindkettő valóban háromkerekű, de próbáld meg tolni őket, s rájössz, hatalmas a különbség...
Uno szerintem keskeny, másrészt igaz, hogy megfordítható a tolókar, de ilyenkor a bolygókerék kerül hátra, így pedig borzasztó tolni.
7/8 anonim válasza:
Szia! 2. vagyok. Mikor kinőtte a mózest, eladtam a szettet és vettem egy UNO-t. Ennél jobb babakocsit soha..könnyű,gyakorlatilag magától forog, jól téliesíthető, nagy fekvőfelület. Mikor megvettem, 4 hónapos volt a babám,teljesen vizszintesig dönthető, átfordítható tolókar, nagy pakolórész. Nagyon nagyon jó babakocsi!
8/8 anonim válasza:
Szia! Nekünk PP Uno babakocsink van. Szerintem szuper. Elég kényelmesnek tűnik, és mindkét tolókar állásnál könnyű tolni szerintem. Mi nem bántuk meg hogy ezt választottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!