Mikor elkezdett intenzíven kúszni, mászni a babátok, akkor hogyan vigyáztatok rá? Dőlöngél jobbra balra. Próbál felülni is. Félek, hogy nekiesik vminek a buksija. A nyomába voltatok, karámmal körbe vettétek? Vagy csak elpakoltatok?
ennél többet nem
max a törékeny dolgokat raktam el még
pl üveg asztal :-)
kikerült mindent ami útban volt vagy felcsimpaszkodott rá
pár eldőlt szék után rájött h arra nem jó mert eldől
keresett mást
hiába vigyázol rá annyira tuti akkor esik majd neki valaminek mikor 1 pillanatra félre nézel vagy pislogsz
nem is baj meg kell tanulnia h bizony vannak nem stabil dolgok és a padló nem végtelen vannak akadályok amit ki kell kerülni
1-2 hét és belejön a mászásba is és az ülésbe is akkor már jobb lesz a helyzet :-)
fontos h megtanulja h ha esik akkor hogyan kell megfognia magát
az elején biztos nem megy majd és sír nagyot de ha belejön akkor profin csinálja majd
ja nálunk cserépkályha van :-)
megmutattam neki h forró közel tettem a kis kezét nem égette meg csak érezte h bizony meleg de nagyon
azóta ha mondom neki h forró nem lehet, mutatja is h jajjajj meleg nem szabad
soha nem nyúlt a sütőhöz sem ha mondtam neki
és mindig lassan közelíti felé a kezét h meleg e ha igen akkor nem nyúl hozzá
a konyhaszekrényben van egy rész ami pakolható ott vannak a műanyag dolgok és a lábosok fedők stb... azt ha akarja kipakolhatja
konnektorhoz nem nyúlt egyik sem soha egyszerűen mire felfedezték addigra mindegyik már olyan nagy volt h megértet h nem lehet mondjuk volt vakdugó benne :-)
és úgy vannak helyezve h takarásban vannak vagy magasan
soha nem volt járókánk vagy egyéb hasonló
meg kell tanulnia h vannak dolgok amik veszélyesek rá nézve még
és nem lehet neki
a nagylányom mikor járni tanult majd 2 hónapig mindig lila volt itt ott mindig akkor esett el mikor közel volt éppen valamihez :-)
volt h a kanapé puha oldala szedte le a bőrét vagy nekiment az ajtónak vagy pont a fal előtt 2 lépéssel esett el
érdekes módon a mászás kúszás alatt egyik gyerek sem sérült meg komolyabban volt pár orra esés mert kicsúszott a keze meg eldőltek a szőnyegen ülés közben kb ennyi
inkább akkor volt több lila folt horzsolás mikor járni tanultak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!