6 hónapos anyatejes babát hogy vegyem rá, hogy mást is megegyen?
Jaj nagyon köszönöm lányok! Akkor megnyugodtam kicsit.. A védőnő itt volt pénteken és szörnyülködött, hogy milyen lassan haladunk és ez így mem lesz jó stb. ezért turbó fokozatra kapcsoltam és az elmúlt két napban kb 3 ízt próbáltam :(
De nagyon jó tippeket adtatok, holnap visszatérek az almához és megpróbálom az ujjamról. De ha nem kéri nem erőltetem.. Nagyon köszi mégegyszer!
Az anyatej a legtökéletesebb kaja, és ha elég, és jó minőségű, akkor nem is igényel a kicsi mást.
No para. Ez a lehető legjobbik eset, amit leírtál, és boldog lehetsz, én is hasonlóra gyúrok.
Nagyon igazuk van az előttem szólóknak :) A második fiam 7 hós és mi is még csak kóstolgatunk, max két evőkanálnyi mennyiség az, amit eddig megevett. Ha kiköpi, láthatóan fintorog és nem kéri, akkor nem erőltetem. Ami ízlik neki, abból eszik - csak nem nehéz megtalálni, hogy mi az :)) Ő a friss puha szilváért oda van, minden mást kiköp.
Az első fiamnál a vízválasztó a sütőtökszezon volt, addig semmiből nem evett, csak 1-2 kiskanállal. 8 hónapos volt akkor. A sült sütőtököt viszont imádta, hónapokig minden nap sütőtököt evett :)) Lefagyasztottam egy csomót, és minden mást ahhoz kevertem hozzá. Most 3,5 éves és nagyon jó evő, nem válogatós.
Szóval kóstoltasd, hogy szokja az új ízeket, hogy nem csak tejből áll a világ. De ha van elég tejed, akkor nem hajt a tatár :) Lehet, hogy kóstolgatás közben találtok valamit, ami bejön neki és akkor ahhoz tudod majd keverni a többi ízt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!