10 hós anyatejes babátok mennyit eszik?
Szia.
Nekem is 10 hónapos anyatejes a babám.
Tízóraira 1 üveg gyümölcsös bébiételt megeszik simán. De néha adok neki egy kis kenyeret is utána.
Ebédre 1 üveg bébiétel, de még nem a darabosakat adom, mert azokat nem szereti. S mellé még esetleg ha kell neki krumplit szoktam adni kis darabokban, hogy szokja a darabos ételt is. / 6 fogunk van már/
De ha az ebédet itthon csinálom neki akkor 5 dl csinálok, amiből 3 dl adok ebédre és 2 dl vacsorára.
Uzsonnára én szoktam neki gyümölcsöt összeturmixolni vagy törni. 2 banánt összetörve simán megeszik. De uzsira is olyan 2 dl adok neki a gyümölcsökből és egy kis kekszet adok még hozzá neki beletördelve hogy egy kicsit elázzon, ha barackot vagy körtét adok neki, hogy jobban lakassa.
Vacsorára pedig főzeléket és anyatejet.
A védőnőnk azt mondta olyan 200-300 g-okat lehet neki adni mert annyit megesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!