A ti szobátokban alszik az újszülött babátok?
Az első azonnal külön szobában volt. A második öt hónapos, most költöztettük össze a bátyjával, eddig velünk volt. Azóta úgy telnek az éjszakák, hogy egymást sírják fel, remélem, hamarosan megszokják az új helyzetet.
Én nagyon szerettem vele aludni, de a mi szobánkban nem fér el a kiságy, a bölcsőjét meg kinőtte. Szerintem az elején sokkal praktikusabb együtt, neked sem kell ugrálnod, de attól sem lesz lelki sérült, ha külön van.
Külön aludt 7 hetes kora óta!
Volt légzésfigyelő, amiben megbíztam. Én egyébként sem gondoltam soha magamról,hogy meghallanám, ha kihagyna egy levegő vételt, szóval ragaszkodtam a légzésfigyelőhöz.
Van neki szülői egység, az van a mi szobánkban.
Vettünk egy kényelmes, szoptatós masszázsfotelt a szobájába, éjjel ott szoptattam!
Volt saját szobája, de az első néhány hónapban a mi szobánkban aludt oldalkocsis újszülött ágyban. Nagyon igényelte az elején a közelséget, és én is nyugodtabb voltam így, ráadásul kényelmesebb is volt így, hogy nem kellett felkelnem, ha elkezdett nyöszörögni, elég volt kinyújtani a kezem és megsimogatni, már vissza is aludt.
5 hónaposan próbáltuk meg a saját szobájában altatni, rögtön végigaludta az éjszakát, azóta is ott alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!