Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet elviselni, hogy...

Hogyan lehet elviselni, hogy halva született a babám?

Figyelt kérdés
leesett a szívhang, császároztak, a köldökzsinór okozta a bajt, talán még fel sem fogtam
2012. szept. 15. 18:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
9hetesen félbemaradt vetélésem volt el sem akartam menni hogy befejezzék,mindennél jobban szerettem volna ha másképp történik minden,és amikor a dokik és nővérek azt mondják lessz másik akkor legszivesebben megrugdostam volna őket.nehéz nagyon nehéz,barátnőm 3 napig volt a kislánya mellett,3 napig élt.eltemették meggyászolták és megpróbált nem gondolni semmire,most van 1 gyönyörü lánya.kell az idő neked is kitartás.
2012. okt. 4. 11:33
 22/24 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ami veled történt. Én azt tudnám ajánlani, hogy próbálj meg olyan emberekkel beszélgetni akik ugyan ebben a cipőben jártak de más sikerült "feldolgozniuk. Vagy egy családtaggal próbálj a történtekről beszélni aki megért téged. Viszont gyászold meg rendesen a babát szánj erre időt ne akard az érzéseidet elfojtani. Nem tudok ennél jobb tanácsot adni az Angyalok szülei lapon ott vannak olyan szülők akik elveszítették az egyik babájukat.
2012. okt. 15. 08:15
 23/24 anonim ***** válasza:

A mi kislányunk 3 hétig volt közöttünk. Makk egészségesen született,de a szülésnél elkapott valami fertőzést,amiből nem tudták kigyógyítani.

Hihetetlen, felfoghatatlan, feldolgozhatatlan. Sokáig hittem abban, hogy egyszercsak felébredek, mert ez csak egy rossz álom lehet....

Ma már tudom, hogy sajnos ez a valóság és most abban hiszek, hogy már egy boldog kis angyalka, aki csillagfényként ragyog és vigyáz ránk.

Valamiért ennek így kellett történnie. Nekem sokat segít, hogy minden nap beszélek hozzá, elmondom, hogy mennyire szeretem....

2012. okt. 15. 12:37
 24/24 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom... Nekem a 23. héten elfolyt a magzatvizem - nem tudni, miért ... Nem derült ki, mi okozta a bajt. Így meg kellett szülnöm egy babát, akinek odabent még dobogott a szivecskéje, de tudtam, ha a világra jön, nem életképes... Kutya nehéz lesz... Végigcsináltam. Gyógyírt tényleg csak egy újabb terhesség, egy baba jelent majd (remélem, mert hamarosan újra próbálkozunk.) Egy jó tanács: ne hasonszőrűek társaságát keresd, mert attól be lehet fordulni... Sőt, felejtsd el a netet, úgy ahogy van... Tölts minél több időt a férjeddel, pároddal, elinte csak neki meséld el, mit érzel, majd a családnak, a barátoknak, s ha sírás nélkül képes vagy elmesélni a történteket egy idegennek is, akkor készen állsz, hogy újra megtörténjen veled a csoda. Addig pedig gyászold meg a babádat és légy türelmes... elsősorban magaddal szemben.
2012. okt. 15. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!