Ilyen rossz időben is leviszitek a kisgyereket sétálni?
Figyelt kérdés
3 hónapos kislányom van.
Mit adjak rá?
Hány réteget? Takarót is beleszámítva?
Mózesben vinném, babakocsin.
2012. szept. 14. 12:24
11/15 anonim válasza:
Szerintem mindennap ki kell vinni őket a levegőre, még -10 fokban is, még ha csak 10 percre akkor is.
Az én kisfiam téli baba, 3 hetesen levegőn voltunk, hó esésben is. Azért van az esővédő... :)
12/15 anonim válasza:
Egyetértek azzal, hogy minden nap kell egy kis friss levegő, de azért azzal nem értek egyet, hogy kiskesztyűt kéne ráadni. Azért ennyire hideg nincsen!
13/15 anonim válasza:
Nekem a védőnő annó azt mondta, hogy párás nyirkos időt kerüljem kis babánál.
14/15 A kérdező kommentje:
azóta kisütött a nap, leviszem hamarjában :)
2012. szept. 14. 15:24
15/15 anonim válasza:
A kiskesztyű (és a magam:D) védelmében le kell írnom, hogy itt reggel (észak-Mo.) 7 fok volt, a kicsi meg 7 hetes. Ezért szavaztam a kesztyű mellett. De délután már 14 fok volt, így nem adtam rá végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!