Miért nem bírunk beállni 7,5 hónapos babámmal napirendre?
szia
nem olyan egyszeru dolog a napirend, nagyon babafuggo a dolog. lanyom szinten 7,5 honapos es en mar szuletesetol kezdve probaltam kialakitani egy napirendet ami tobbe kevesbe mukodott. voltak hetek amikor siman es voltak hetek amikor egyaltalan nem. most nagyjabol beallt egy rend, de ne ugy kepzeld, hogy minden oramu pontossaggal tortenik, inkabb csak megvan egy forgatokonyv es attol fuggoen, h milyen napunk van gordulekenyebben vagy nyugosebben sikerul. amit sikerult nagyjabol megtanitani, hogy a sorrend eves, jatek, alvas es nagyjabol tudom, hogy mikor kellene aludnia, napi 5xetkezes. leirom kb egy napunkat, de nem kell pontosan igy erteni:
7 korul ebredes, szopi, visszalaszik valameddig
11 korul eves, jatek, rovid szundi(sajnos csak 30 perc)
15 ora korul eves, jatek, seta alatt rovid szundi
18,30 korul eves jatek
21 ora utan furdes
21,30 szopi, alvas reggelig
en hiaba probaltam megtanitani a babamat, hogy hosszabbat aludjon, nem sikerult, pedig nagyon sokat kinlodtunk. szerintem ne varj el a babadtol semmi olyat amire az o termeszete nem alkalmazkodik. sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!