Tápszerrel kapcsolatban tapasztalatok?
Az én kisfiamnak is fájt a Milumiltól a hasa. Aztán írta a dokink a Humana Baby fitt plusz AR-t és attól semmi baja nem volt. A széklet is rendben volt. És nem utolsó sorban olcsóbb is...
Próbáld meg hasra fordítani úgy ,hogy a combodra teszed és simogatod a hátát, nekünk ez vált be. Lehet, hogy még az oldat nem hatott. HA ma is adod neki és semmi reakció, akkor tényleg nem használ.
Mi is a milumil-t kaptuk most,a hipoallergén fajtáját.Hát az ára nem semmi kb2300 ft 1 dobozzal!
ÉS!!! Ráadásul eddig sosem büfizte vissza sem az anyatejet,sem a tápszert,de ezt most igen.
Szia! Az én kisfiam Milupa Fermentált tápszert eszik. Csodálom, hogy nem ezt írta fel a doktornő. Szerintem a legjobb tápszer. Kisfiam is evett Humana Baby Fit-tet, de mivel banánpor van benne, én a helyedben nem próbálnám ki. Ez a fermentált tápszer pont arra jó, amivel a kisbabád küzd. Receptre íratva 1066 Ft, és 900 grammos. És nagyon finom is! A leírás róla a dobozon:
A Milupa Fermentált egyedülálló, 40%-ban fermentált tápszert tartalmaz. A fermentáció során a tápszerhez Bifidobaktériumot adnak, melynek hatására a tejcukor részben lebomlik, és a tejfehérje szerkezete a tejsavas erjedés hatására megváltozik. A folyamat végén hőkezelés biztosítja, hogy nem marad élő Bifidobaktérium a tápszerporban. A tápszert fermentáltságának köszönhetően javasoljuk hasfájásra, puffadásra, szorulásra hajlamos babáknál. Emellett a bukásra hajlamlos csecsemőknek is ajánlott, mivel kukorica-és burgonyakeményítő tartalmának köszönhetően sűrű állagú.
Remélem segítettem, és szerintem ez a tápszer egy próbát megér! (lehet, hogy nem ismeri az orvos még, mert júniustól forgalmazzák még csak)
Finom ez az új Milupa?
Milyen íze van? Mert a mi régi első Milupánknak olyan hal illata van.Meg sem kóstoltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!