Stodallal kapcsolatban tapasztalatok?
6 hós kisfiam reggelre beteg lett. Folyik a nózija, köhög (száraz). Láza/hőemelkedése nincs, csak egy kicsit levert. Tengervízes orrspray-t használok, orrszívózom, Baby luuf-fal kenem reggel-este. Párologtatok még kamillát.
Volt már náthás, de nem köhögött. Elmentem a gyógyszertárba, hogy vegyek rá valamit, de a kedves gyógyszerészek nem voltak valami segítőkészek - finoman szólva. Vettem Stodalt, gondoltam ez nem árthat. Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban? Ér valamit?
Dokinénihez hétfőn viszem, ha addig nem javul. Nem szívesen viszem más orvoshoz/ügyeletre, mert már pórul jártunk azzal párszor.
szia,
mi is 6 hósak vagyunk és az én kicsim is köhög, folyik a nózija, láza nincs. vettem stodalt (velem is szívóztak a gyógyszerészek egy helyen nem is adtak..), azt használjuk, meg orrcseppet és orrszívózunk. Emellett eukaliptusz párologtatok és megy éjszaka a hideg párásító is.
Tegnap voltunk orvosnál, ő csak orrcseppet írt fel és mondta hogy vegyünk még cebion cseppet, egyébként halixol szirupot ajánlott még, de mondtuk neki hogy vettünk már stodal-t, azt mondta az is jó.
már 3. napja használjuk a köptetőt és sokat segített! Jobbulást! :)
Óóó de jó! Köszi a segítséget, akkor reménykedhetek. :)
Nekem is van itthon eukaliptusz olajam, majd teszek én is egy kicsit a vízbe.
Cebionra én is gondoltam, de nem mertem neki megvenni, mert januárban az egyik vérképén a ferrin (vasraktár) szintje magas volt, és Cebiont nem lehet ilyen esetben adni. Aztán lehet, hogy azóta már réges-rég helyreállt, de inkább nem kockáztattam. Lehet, hogy majd felhívom hétfőn a vérvételeseket, hogy mondjanak valamit a legutóbbi eredménnyel kapcsolatban, és ha normál az érték, veszek én is neki!
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!