Mikortól ültetitek a babátokat?
Figyelt kérdés
Én még egyáltalán nem ültetem, 5 és fél hónapos, de körülöttem vannak akik csodálkoznak, hogy nem ültetem. Láttam 4 hónapos babát akit teljesen ülve tartottak ölben. Már húzza fel magát, ha a pihenőszékében van. Babakocsiban is a mózest használjuk még. Mikortól lehet ültetni?2012. szept. 12. 19:32
11/14 anonim válasza:
5-ös, tőlem kaptál egy zöld kezecskét, látom nem mindenkinek működik a humorérzéke :-D
12/14 anonim válasza:
Nekem a kórhházi gyerekorvos azt mondta, hogyha tápszert adok kiskanállal tegyem és megmutatta, hogy tartsam ülve amíg etetem :D ebből arra következtettem egy egész pici babát is lehet rövid ideig ültetni. (nem etettem így).Láttam, hogy 1 naposan is felültették őket a kezüknél fogva a kórházban Amúgy nekem is csak ülve maradt meg az ölembe 2 és fél-3 hónapostól, de ha elfáradt hanyatt dobta magát. 4 hónaposan ült támaszkodva, két héttel később egyedül, ha elfárad felborul, 5 és fél hónapoasn tud egyedül felülni. Honnan tudná hogy fel lehet ülni, ha még sosem lett felültetve?
13/14 anonim válasza:
Soha nem ültettem a babámat, 7 hónaposan magától felült.
Miért kell erőltetni minden mozgásformát???
Javaslom az ilyen szülőknek, hogy kérjenek meg valakit, hogy nyomja le őket spárgába egy bő fél órára! Aztán kiderül, hogy mennyire lehet kényelmes a babának a rákényszerített testtartás...
pfff, na jól felbosszantottam magam:)
14/14 anonim válasza:
Kedves előző! A spárga egy olyan helyzet amit nem engednek automatikusan az izületek, egy baba viszont képest ülni. Senki sem írt olyat, hogy fél órára ülni kényszeríti, csak azt hogyha nézegetni akar segítünk neki egy darabig ülve maradni.Amúgy ha megunja hátrafeszíti magát és nem ül tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!