Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik mostanában szültek,...

Akik mostanában szültek, elmesélnétek?

Figyelt kérdés

Elmesélnétek, hogy hogy telnek a mindennapjaitok? Mentek-e emberek közé, otthon miket csináltok, mennyire van időtök magatokra, a párotokra, mennyire mennek a rokonok, ti mentek-e a már látogatóba?

Köszi a válaszokat! Boldog babázást!

2012. szept. 12. 07:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem harom honapos a kislanyom.

A mindennapok eleg sablonosak, persze a baba minden nap mutat valami ujat, de azon kivül en nagyreszt itthon vagyok, es vezetem a haztartast. Elsö mindig a baba, aztan a lakas es a parom ( fözni neki stb.) Ha meg ezek utan van egy kis idöm, azt magamra forditom. Az elsö par het igen kemeny volt, megszokni az uj helyzetet, idörendet kialakitani stb. Nekem raadasul segitsegem sincs, parom dolgozik, a rokonok 1000km-re. Persze latogatoba mar jottek mikor egy hetes volt a baba, meg baratok neha felugranak, mostanra mar mi is atmegyünk ismerösökhöz, de mindent a picihez igazitunk amennyire lehet.

Emberek köze, marmint vasarolni, setalni, ilyesmi persze hogy megyünk, nem lehet mindig itthon ülni, a kicsinek sem tesz jot es en is megörülnek.

A legfontosabb a jo idöbeosztas.

2012. szept. 12. 09:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy elmesélted! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!
2012. szept. 12. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!