Mit csináljak már megőrülök?
Figyelt kérdés
Kislányom 8 hetes lesz ,és 1 óra mulva esetés után üvölt ,nem marad meg a kiságyban,tápos baba!
Rajtam elalszik beteszem az ágyába azonnal felébred és üvölt!!
Állandóan kézben lenne!!!
És tudom nem lehet!!
2012. szept. 11. 20:50
11/13 anonim válasza:
tekered lazán takaroba sajátjába hogy érezze mintha magzat burokba lenne még vagy hordozd fektesd a mellkasodra egyelöre ez a legfonotsabb majd alakulni fog lányom 2 hónapig csak igy aludt majd szépen az ágyába de betakarva és a mai napig ugyanezt csinalja 2 éves már
12/13 anonim válasza:
Én is az őrület határán voltam, de egyszer hasra tettem le és láss csodát minden megoldódott.
Próbáltad úgy? Rajtad is hason van.
13/13 anonim válasza:
Szia nekünk is volt ilyen problémánk, mi is hason altattuk de ugy , hogy a feje fölé tettünk egy puha anyagot igy van mihez bujnia mai napig igy alszik el, hogy odabujik egy nagy kabalához. Van egy videó a youtube-n egy kismama megmutatja milyen modon lehet ugy betekerni a babát egy plédbe hogy megnyugodjon nekünk ez is bevált!! És persze a cirógatás, odabujás, szeretgetés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!