5 hónapos babám napközben csak 1x alszik, akkor is max 1 órát? Hogyan szoktassam rá a napi 2 alvásra?
Figyelt kérdés
Sajnos már kb 2 hete nem tudom elaltatni napközben.. Hiába ringatom, teszem hasra. Bármit teszek nem válik be. Estére pedig már egyfolytában sír... Egyedül az segít ha kb 2 órán keresztül sétálok vele, a végére belealszik. De a héten jön a lehülés és nem fogok tudni ennyit kint lenni vele.. Mit tehetnék? Hagyjam sírni? Kérlek segítsetek!2012. szept. 11. 09:05
1/3 anonim válasza:
nincs kertetek vagy erkélyetek?
enyémet még télen is az erkélyen altattam, a hordozóban elhintáztattam, a jó levegőn 5 perc alatt elaludt.
január-márciusban mikor az erkélyen épp csak pár fok volt, képzeld 3,5-4 órákat aludt, bent meg 1,5 órát!
alvás előtt fürdesd le mint ha este lenne, csinálj mindent ugyanúgy, sötétíts be, öltöztesd át, stb, ez is be szokott jönni
2/3 anonim válasza:
Semmiképp ne hagyd sírni. Miután felkelt 2-3 órával utána próbáld meg elaltatni, amikor dörzsölni kezdi a szemét. Énekelj neki, tegyél be lágy zenét, simogasd.
Biztos azért nem alszik, mert zavarja valami/fáj valamije, pl. hasa, jön a foga, erre kéne megoldást találni.
Én a helyedben beszélnék a védőnővel és a gyermekorvossal is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon sokat van levegőn, mert van kertünk, és szinte egész nap kint vagyunk ebben a szép időben. De nem fárad tőle, lehet, hogy már megszokta? Orvoshoz holnap kell menni tanácsadásra, akkor majd megkérdezem a dokit is...
2012. szept. 11. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!