Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan fiatal, aki a...

Van itt olyan fiatal, aki a régi, hagyományos nevek közül választana a babájának?

Figyelt kérdés
Tehát semmi Amira, Alina meg Zora, de elnézést azoktól, akik ilyeneket adtak, nem megbántani akarom őket, csak kíváncsi vagyok. Nekem, ha lány lesz: Sára, Mária vagy Katalin, ha fiú: Péter vagy Kornél. Pl Nimród, Zalán szóba se jöhetett. Vannak még ilyen anyukák?
2009. júl. 29. 23:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
kisfiam neve Tamás.nekem nem tetszenek a mai nevek,Nagyon szépen cseng a név,és illik is a fiamhoz.
2009. júl. 30. 07:27
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

Engem is a hideg ráz,mikor a játszótéren szól anyuka a gyerekének,hogy Kevin,vagy Zsülien.Borzongok,ha leírom is...

bár a másik véglet sem tetszik: Kázmér Endre,Béla!!!

Brrrrr.

Az én kisfiamat Martinnak hívják,talán ez a név még arany középút.

És most van a pocakomban egy Nikolett/Ákos.

(még nem tudjuk,de remélem a per jel nem változik plusz jelre,mert 7hetesen akkora a hasam ,mintha 5 hónapos lennék!!!!!)

2009. júl. 30. 08:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Az én lányom rólam kapta a nevét, Andrea lett, meg is szóltak érte rendesen, de engem nem érdekel. Annyira illik rá ez a név. Nem tudom, hogy ez mennyire régimódi.
2009. júl. 30. 09:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Az en lanyon Csenge, ha fiu lett volna Gabor lett volna! Mi sem az uj neveket sem a regi neveket nek szeretjuk, szerintem ezek allandoan divatos nevek!
2009. júl. 30. 12:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Kisfiam Sándor...
2009. júl. 30. 14:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok! A mi kisfiúnk Károly Pál. A férjem szerette volna a nevét én pedig ragaszkodtam apukáméhoz! Szerintem nem rosszak a régebbi nevek!

38 hetes kismami

2009. júl. 30. 14:41
 17/18 anonim ***** válasza:
az én fiam Károly. Mindenki komolynak tartotta, ám mi Charlienak és Karesznak hívjuk. Van aki Karcsizza, ámit már kezdek megszeretni én is, bár soha nem hívtam még így
2009. júl. 30. 17:33
 18/18 anonim ***** válasza:
A kisfiam az apukája után kapta a Zoltán nevet, a másfél éves kislányom Edit lett.:)
2009. aug. 1. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!