Elfogadható még, ha 20 hónapos kisgyerek szopizik és még éjszaka is felkel szopizni kb.3x?
könnyű azt mondani,hogy ne adj neki éjjel és kész! én tegnap kipróbáltam,de fél órás eszeveszett órdítás után,mégis cicire raktam és kiderült,hogy nagyon éhes volt!
már kisbaba kora óta próbálom rászoktatni a tápszerre,majd a tehén tejre,kakaóra-hogy valami eltelítse,de semmi nem kell neki. pesze nem adtam fel hiszem muszáj mostmár leszoktatni,de így borzasztó nehéz!
28-as vagyok
Kedves utolsó!
Persze, hogy ordít - fiam is ordított (írtam is). Ez a Ti harcotok ilyenkor (most ő nyert). Éjjel már nem éhesek ebben a korban :). én is azt hittem, majd cici helyett kapott vizet. Mérgében ivott jó sokat, majd kidőlt.
Tudom, hogy könnyű leírni, de én is átestem ezen, és nagyon sz@r érzés volt. Ha most hagytad volna, legközelebb már "csak" 15 percet sírt volna, majd 5-öt, és ennyi!
azért egy kicsit jobban ismerem a saját gyerekemet,mint te az enyémet..! nem ő az első gyerekem,ugyhogy megtudom különböztetni,hogy csak cicihiánya van,vagy az éhség miatt kéri. hiába akarom jól megtömni vacsorakor,ha nem eszi meg azt az adagot ami szerintem kéne (pedig már eszik mindent)
ezért akartam próbálkozni még lefekvés előtt valamivel (kakaó,tej,bármi) tegnap egészjól bevált a tejberízs,mert így csak 1szer kelt fel,-de ezt sem eheti mindennap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!