Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elfogadható még, ha 20 hónapos...

Elfogadható még, ha 20 hónapos kisgyerek szopizik és még éjszaka is felkel szopizni kb.3x?

Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 13:23
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem nem minden gyerek hagyja abba magától. az ismerősőm 4 éves koráig szoptatta,mert ő is arra várt,hogy majd magától elhagyja..
2012. szept. 10. 16:02
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az éjszakai 3 szoptatás tűnik soknak.
2012. szept. 10. 16:32
 23/36 anonim ***** válasza:
26%
Nem beteges?akkor te minek nevezed?Nem is egészséges már ne haragudj4te vagy az anyja állj a sarkadra,ha azt akarod hogy ne szopizzon akkor valahogy érd el nála.Az éjszakai kelés ilyen idős korban meg nagyon durva!!!Rossz szokást alakítottál ki nála.Valamit elcs.sztél de nagyon.Lehetsz még attól jó anya nem azt mondom,de mikor felolvastam a férjemnek ezt a kérdést majdnem lefordult a székről...Nekem ez kicsit Bálint Antóniára hajaz...az se százas!
2012. szept. 10. 19:18
 24/36 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,a fiam 20 hónapos nem pedig 5 éves. Ha a férjed lefordult a székről,gratula neki,inkább ettől forduljon,mint a magas benzin ártól :).

Remélem nem "csesztem" el nagyon,majd elválik. Köszi a te válaszod is. Legyen szép estétek a férjeddel! :)

2012. szept. 10. 20:01
 25/36 anonim ***** válasza:
52%
Úristen 23-as, már hogy lenne beteges? Nem 10 éves a gyerek, csak alig több mint másfél.
2012. szept. 10. 20:20
 26/36 anonim ***** válasza:
75%

hát én is kiakadtam a 23-as válaszán..-méghogy:"éjszakai kelés ilyen idős korban meg nagyon durva"

20hónaposan még nagyon sok baba felébredhet,sőt még később is!

Ja,és könnyen beszél az akinek nem volt része cicifüggő gyereket leszoktatni a szopiról.

2012. szept. 10. 20:36
 27/36 anonim ***** válasza:
23%
Nyugodtan kiakadhattok,de ti tettétek a gyereket cicifüggővé.ti vagytok a szülei,nektek kellene következetesen nevelni őket,és sztem a gyermeknevelés már újszülött korban elkezdődik,a rossz szokások nagyon hamar kialakulnak,és baromi nehéz leszoktatni őket erről.És akkor jönnek az ilyen kérdések...És nekem ne mondja senki hogy az nem gáz hogy egy majdnem 2 éves gyerek 3-szor felkel éjszaka "cicizni".Azért nem kell a gyerek rabszolgájává válni és hagyni hogy ő uralkodjon a családon...akármennyire is közel érzi ilyenkor magát az ember a gyermekéhez,én azt mondom ez nem egészséges.Védőnők erre azt mondják hogy problémás gyerek.ilyenkor alakul ki legjobban náluk az alvási szokás.Ha most elrontod,később nagyon megszívod!
2012. szept. 10. 21:22
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Fiam 18 hónapos. Én az éjjeli cicizéseknek 13 - 14 hónapos korban véget vetettem. Hagytam sírni, közben a szívem szakadt meg. 3 nap után átaludta az éjszakát! :)

Most ott tartunk, hogy a 2 elalváshoz szopik még (délután és este). Kizárólag ez a 2 szopi engedélyezett nálunk. Nem kéri, nem húzza a pólóm - tudomásul vette.

Hagyd el az éjszakai ciciket!

23-as válaszolónak nyilván van egy 2 hónapos, tápszeres babája és rettentően ért már a gyermekneveléshez. Üzenem neki hogy sokszor fognak még bedőlni az elvei, amiket a könyvekben olvasott :)

2012. szept. 11. 01:04
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok. Lemaradt: fiam sem cumizik 5 hónapos kora óta.

A barátnőm kisfia 22-23 hónaposan magától hagyta el a cicit.

2012. szept. 11. 01:12
 30/36 anonim ***** válasza:
0%
23-as vagyok!Kizárólag anyatejes a kisfiam,mellette van 2 lányom is.soha nem dőltek még be a nevelési elveim,csak következetesnek kell maradni ahogy Te is csináltad.Ne irigykedjetek.álljatok a sarkatokra!Hajrá!
2012. szept. 11. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!