Hogy lehet ilyen felelőtlen a lányom?
Az én lányom 3 éves lesz, de még kell a kocsi, mert nem nagyon szeret sétálni...
De gyerekfüggő. Ha bírja a gyerek, akkor nem gond (az enyém tudom, hogy nem bírná, így eszemben sincs eladni...)
2 éves gyerekemnél még sokat használjuk a kocsit. Barátnőm másfél éves gyereke meg már a Városligetet körbesétálja. Teljesen gyerekfüggő.
Ha mégis kell nekik majd a kocsi, saját kárán tanult és vehet pár ezerért valami egyszerűt vagy használtat még egy fél évre.
Először is ez az ő dolga, nem a tied, ne szekáld miatta. A saját gyerekeddel kapcsolatban te hoztad meg a döntéseket, most pedig a lányodon a sor, ezt fogadd el, törődj bele.
Másodszor pedig szerintem jól tette. Én mindig kiakadok, amikor nagyobb, járni tudó gyerekeket tologatnak babakocsiban. A babakocsi babáknak való, nem járni tudó gyerekeknek. Ha már tud járni, akkor igenis használja a lábát, arra való :)
Lehet, hogy lassabban lehet haladni egy totyogó kisgyerekkel, de ilyenkor az az anyuka dolga, hogy alkalmazkodjon hozzá, ne pedig bevágja a kocsiba, mert neki úgy kényelmesebb.
Szóval válaszolva a kérdésedre, igen, te gondolod rosszul. De ha még jól is gondolnád, akkor sincs közöd hozzá, nem a te gyerekedről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!