5 napos a lányom, nagyon kétségbe vagyok esve?
Második baba,azt hittem minden megy majd simán.
22 hónap van a lányaim között, azt nem részletezem,hogy a nagy teljesen kiforudult magából.
De a kicsi, lenne pár kérdésem:
ilyen jó időben mikor lehet kivinni(a nagy novemberi,vele egy hét után mát sétáltunk)
normális az,hogy néha még óránként kér enni, van tejcsi bőven???
És annyira kétségbe vagyok esve, a nagyot etettem, a páromnak el kellett szaladnia, a kicsi elkezdett sírni,pedig egy órával azelőtt evett, én adtam neki cumit, és szépen elaludt. Alszik egy órája:):) ami nagy szó
Olyan rossz most, remélem nem ártok a cumival,és ugye felkel ha éhes, nem fog nekem it éhezni.
Tudom annyi,hülye banális kérdés, de én nem gondoltam,h második babánál így megijedek...
Nem rontod el a cumival és nem fog éhezni. :) Ha éhes lesz hidd el szólni fog. :) Lehet eddig sem az éhség miatt kelt fel hanem csak a közelségedre, bőrkontaktusra vágyott.
Egy hordozókendő jó szolgálatot tenne neked! A pici nyugodtan alhatna is benne, te meg tudnál foglalkozni nyugodtan a naggyal... Még szoptatni is lehet a kendőben..
Biztosan felkel, ha éhes! Szerintem 10 percre már nyugodtan kiviheted. Tudod, a Babáknak nem csak evés-ivás a cici, hanem Anya, nyugi, minden :)
Nyugi! Pár hét és belerázódtok mindannyian! :))
Jövő héten már nyugodtan kiviheted levegőzni picit, amikor jó idő van. Első nap 10 perc, aztán egyre növeld majd!
Az is normális még, hogy 1 óránként eszik. Nagyon kicsi még, fura neki a külvilág, anyára vágyik és arra, hogy cuclizhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!