Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány ml tápszert adtok az egy...

Hány ml tápszert adtok az egy hònapos babátoknak?

Figyelt kérdés
Hétről hétre mennyivel kell növelni?
2012. aug. 30. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt hiszem 60 ml-t kapott kezdetben, de lehet, hogy picit többet.. !?

Én mindig úgy növeltem, ahogy a dobozon rajta volt. Igaz, az csak iránymutató, de kb. az étvágya is úgy nőtt.

De aránylag jól ráéreztem, mert mindig a váltásokkor volt éhesebb és többet kért a tápszerből.

Most lesz 14 hónapos, már tejitalt iszik, de ebből is 300 ml-t este és 240 ml-t reggel.

A többi szilárd étel neki, amiből egyenlőre még keveset eszik, mert most kezdett rájönni a rágásra és próbálkozik is rendesen.

Napi 4-5× eszik, bár inkább 4× és így a tízórai nálunk kimarad.

2012. aug. 30. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:

4 óránként eszik 120 ml.

júli 29.-én született.

2012. aug. 30. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
125-135 ml-ert eszik, 3 óránként, pont ma 1 hónapos. 6x eszik egy nap. Éjjel nem eszik.
2012. aug. 30. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
60-80 ml evett három óránként, második hónap végétől pedig 100-at a harmadik végéig, utána negyediktől 120-140 et
2012. aug. 30. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!