Hány óránként adhatok tápszert a 12 napos babámnak?
Szopi után szerintem nem nagyon kellene megvárni a 3 órát, ha egyszer éhes.Egy kicsivel előbb is adhatsz neki.Viszont két tápszer között azért teljen el minimum 2,5 óra.Ha csak tápszeres lesz, muszáj lenne kivárni a 3 órát.Azért 15 perc ide vagy oda, teljesen mindegy.Annyira pontosan ne mérd az időt!
Nálunk 2 hét kellett, mire átszoktattam a három óránkénti evésre.Előtte igény szerint szopizott.
hát nem vagyok éppen az igény szerinti szoptatás híve, de ha nem mérhető, amit szopik, akkor hogyan bírja 2,5 órát. akkor csak szopik valamennyit? méred, hogy mennyit eszik egy-egy alkalommal?
inkább a tejszaporítást próbáld meg, vannak teák, kapszulák, fejni is lehet, van a 7-5-3-1 perces fejés mindkét mellből felváltva.
tedd mellre sűrűbben, akár 2 óránként is. nem kell a tápszerhez nyúlni, csak végső esetben, illetve azt is megteheted, hogy egy-egy étkezésre adod, amíg nem lesz elég tejed, így érdemes éjszakára adni.
ha végképp nincs más, 3 óránként kaphat tápszert, a dobozon rajta van, hogy kb. mennyit hányszor. elképzelhető, hogy a tápszerrel 4 órát is kibír.
19.33 vagyok
Akkor a baba csak tápszert eszik? Mert tényleg rá van írva a dobozra, hogy mennyit lehet neki adni. A tápszertől nem éhezik meg olyan hamar, egy nap 6× kell ennie. Ha csak tápszer, akkor szigorúan úgy adj neki enni, ahogy a dobozon írják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!