Cipőkérdés! SOS (? ) Még nem megy, de aktívan mászik 15 hónapos, feláll, esetleg dolgok mellett lépeget, de azért a nap nagy részében mászik. Eddig kis szandi volt a lábán, de most már az hideg. Nem tudom milyen cipőt vegyek.
Hm..oké köszi mindenkinek.
Viszont mi kertesben lakunk, a gyerek nonstop a ertben van, eddig természetesen mezitláb volt, a kertben, de most már nem lehet mezitláb, mert bizony hideg a talaj. Valaki írta, hogy nem mászkál a gyereke udvaron utcán...hát én nem tudom, hogyan tudod ezt kivitelezni, de le a kalappal, az enyém ugynis meg sem áll. Ölben nincs, ordít ha az ölembe veszem, ő menni akar, illetve mászni. Ha nem így lenne,és ő sem lenne sem az udvaron, sem az utcán a földön (mondjuk utcán az enyém sincs) akkor nem is lenne kérdés a cipőkérdés :-)
Akkor nem értettem pontosan a kérdést! Bocs érte!
Egyébként könnyen megoldom: nincs udvar, az utcán meg nem teszem le a földre. Nagyon jól elvan a babakocsiban - egyenlőre... (10hós)
Én megvettem a kislányomnak nyár elején azt a szandát, amiben már nyugodtan mehet, bár még nem járt. De elindult pár héten belül, a szanda tökéletes volt. Elkoptatta ugyan, mert mászott is időnként odakinn a betonon, de jó volt a lábára, és minőségben is megfelelt első szandának.
Én a helyedben olyat vennék, amit vennél neki, ha már járna. 15 hónapos, lehet, hogy 1-2 héten belül elindul, aztán vehetsz megint egy olyan cipőt, ami jól tartja a lábát.
Nem fontos 10e fölött venni, 6-7 ezerért is tudsz venni normál minőségűt, de nem a kemény talpú olcsóbbat.
Másrészt próbál olyan anyagot venni, ami nem tud nagyon csúnyán kopni. De úgyis minden gyerek a cipő orrát rúgja le legelőször, több évesen is... :-)
Végül megvettem, egy Elefanten kiscipőt, bőr, és szép barna, tépőzáras, 9 ezer volt:/ Kopik kopik, ez van. Ha esetleg mégis elindul (védőnő szerint nincs sok hozzá) akkor megfelel neki egy darabig. Ha meg nem indul el, és elkopik akkor így jártam. Veszett már több is Mohácsnál :-)
Egyébként nézegettem az olcsóbbakat, cukik voltak, nagyon helyesek, de egyik sem volt bőt, mind műanyag, és olyan vaskos, vastag cipők voltak, szóval inkább adtam 4 ezerrel többet érte.
Elég nehéz ez az átmeneti idő míg elkezd járni, de még mászik, de már mégsem. Félek, hogy mi lesz ha esik az esőőőő:-D Négykézláb? :-D Veszek egy 45-ös gumicsizmát és az egész gyereket beleteszem:.))))
NA de addigra tényleg el kell indulnia:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!