Cipőkérdés? Kisfiam 14 hónapos lesz, nem megy még, néha néha feláll és dolgok mellett sétálgat, vagy ha fogja a kezemet, de pár méter után elunja és mászik tovább, tehát a zömmel még mászik.
Igen, természetesen amint látom, hogy elkezd többet ácsorogni, vagy szívesebben járkál akkor beruházok -nem is kérdés- egy drága, jó cipőbe. Ez alap. Csak amíg kúszikmászik tartottam totál feleslegesnek. Hát köszi, hogy Ti is azon vagytok, hogy ilyenkor még nem kell neki új cipő, és nem ártottam neki a használttal. Nagyon sok cipőt kapott egyébként a tesóméktól, amik tényleg nincsenek kijárva, de volt azért a kisebbik gyerek lábán, de meg sem mondanátok, hogy használt, ezeken nagyon vacilálok, hogy rá merjem e majd adni ha már jár. Mert ugye ezeket a cipőket olyan rövid ideig hordják, nagyon nagyon jó minőségű bőr cipők, elvileg lehetetlen dolognak tartom, hogy 1 hónap alatt "kitaposódjon". Mit gondoltok erről?
Az új cipőjét boltban fogom megvenni, úgy, hogy a gyerek is ott lesz, ezt máshogy el sem tudom képzelni:-)
Nem ártottál azzal, hogy ráadtad másnak a cipőjét, amíg csak mászott. És amíg nem indul el, addig nem is vennék komolyabb cipőt.
Egyébként én a puhatalpú cipőket ajánlom, pl. Liliputi.
(És egy kicsit off: lehetőleg soha ne vezetgesd kézenfogva, amíg nem indul el egyedül.)
Köszi:-)
Nem szoktam "direkt" vezetni. Előfordul, hogy áll és akkor segítek neki eljutni innen oda, pl felveszi a szandit és álldogál, olyankor megfogom a kezét és elvezetem az ajtóig. De nem szoktam vele köröket róni az udvaron:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!