Cipőkérdés? Kisfiam 14 hónapos lesz, nem megy még, néha néha feláll és dolgok mellett sétálgat, vagy ha fogja a kezemet, de pár méter után elunja és mászik tovább, tehát a zömmel még mászik.
Figyelt kérdés
Én nem vettem neki új cipőt, pont emiatt, mert még látom, hogy esze ágában sincs felállni, így kapott a tesóm gyerekéről egy szandit, amiben a tesóm gyereke mászott, és talán 3-4 alkalommal állt fel, azaz nincs "kitaposva, kijárva". Ebben mászik már nyár eleje óta. Most hogy jön az ősz gondolkodtam, hogy vegyek már neki egy "normális" cipőt, de nem tudom milyet kell vennem, milyet kellene. Anyósom szerint ártottam a gyereknek azzal, hogy más gyerek szandiját adtam a lábára, hiába nem áll még. Én úgy gondolom, hgy semmi rosszat nem tettem, csak hagytam a pénztárcámban kb 10 ezer forintot, mert nem egy vadiúj cipőt koptatott le a gyerek.2012. szept. 1. 14:17
11/12 anonim válasza:
azzal nem ártottál, hogy használt szandit adtál rá, viszont az lehet, hogy azért nem indul el vagy akar próbálkozni mert otthon szandált adsz rá.
ezt felejtesd el, nem szabad mászó babára cipőt, szandált adni! amíg jó idő van legyen mezítláb, ha hűvös a parketta, kő akkor meg csúszásgátló zokni.
tényleg nagyon nem jó a lábának ilyenkor még a cipő, még nagyon kis gömbölyű a talpa, majd ha elindul kezd el a súlyától kilaposodni, de te már most erre kényszeríted a talpát ami nem kényelmes így felállni, lépegetni is jóval nehezebb, nem találhatja így annyira meg az egyensúlyát.
12/12 A kérdező kommentje:
Csak kint van rajta a szandi, bent mezitlab van. Ha nagyon meleg van akkor neha kint is mezitlab van.
2012. szept. 1. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!