Hányadik nem kakilós nap után adtok Glicerines kúpot gyermeketeknek?
1.v
2 nap nem kakilás után laevolac szirupozok. De akkor is adok neki néha, ha kakil ugyan minden nap, de nagyon keményet.
Kedves Anyukák!
A levolak szirup és a glicerines kúp használatához hozzá lehet ám szokni. Ha túl sokat használtok akkor egy idő után a szervezet nem fog tudni a nélkül üríteni.
Én kúpot csak is kizárólag akkor használok ha a többi megoldás nem sikerült.
Ha nem ivott eleget akkor többet itatom sokszor már ez is elég, rostosabb ételt kap, illetve próbálok figyelni, hogy megfelelő rostot egyen meg nap mint nap. Ha székrekedése van akkor kerülöm azokat az ételeket amik eleve megfogják a kakit. Rizs banán, és a csokoládé.
Illetve a megfelelő mozgás.
Én a két éves lányommal nagyon sokszor csinálok olyan sétákat amikor kint vagyunk a parkban és ő szó szerint rohangál.
Hát igen, a kakaót jó lenne elhagyni, de tudom milyen nehéz. Esetleg a szívószálas tej, tudod, a Minimaxos, bár van olcsóbb is. Az is ízesít.
A másik, amit nem tudom, hogy egy kétévessel meg lehet-e csinálni: igyon langyos, ha lehet akkor meleg vizet. Ez használni szokott.
Az én kislányom is nehezen kakil.Viszont a szilva tényleg nagyon jó.
A reggeli kakaó helyett adjál neki macikávét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!