6hónapos a pici, csináltam finom főzeléket. Van benne hagyma (1db kis fej), meg csipet piros paprikát, vegetát, borsó, répa. Adhatok neki ezekkel az összetevőkkel főzit (nem a borsó-épára gondolok)? a bébi ételek nem jönnek be neki csak anya főztje
6 hónaposan nem szabad még sem hagymát, sem pirospaprikát adni. Alig kezdted el a hozzátáplálást. Én másfél hónap után kezdtem adni csak a zöldségeket, egyenként, só, pirospaprika és vegeta nélkül. Zöldborsót is csak kb. 7-7,5 hósan adtam a kislányomnak, átpasszírozva.
De ha nekünk nem hiszel, hívd fel a védőnőd.
Azért az is érdekes, hogy pirospaprikát, hagymát nem, de leveskocka az mehet.
Kedves kérdező a vegeta tele van ízfokozóval, csomósodásgátlóval és minden féle olyan dologgal amit jobb lenne ha te sem ennél nemhogy egy pici baba.
ennyit a borsóról:
Főzelékek
Vegyeszöldség főzelék6 hónapos kortól
Hozzávalók:
10 dkg burgonya
Tetszés szerint:
Sárgarépa
Fehérrépa
Zöldborsó
Vajbab
13:50-es vagyok.
Akkor is korai. Én 4 hósan kezdtem, másfél hónapig csak gyümölcsöt adtam, 5,5 hós korától zöldséget. Pirospaprikát 1 évesen evett, védőnő tanácsára csináltam így.
De mivel akárhányan is írjuk, hogy nem kéne adni - gondolom már túl is vagy rajta -, mert ragaszkodsz hozzá, akkor add. A te gyereked.
Te jó ég, ezek a hozzávalók mind olyanok, amit szigorúan tilos egy ekkora babának adni!
"Ott is van 6hónak finom főzi,de abba kitudja mi van mű kaja" Hú de okos vagy... Inkább add neki azt a "mű kaját", csak jót teszel neki vele, ugyanis az sokkal megbízhatóbb, ellenőrzött alapanyagokból készül. Félted az üveges kajától, ezért inkább mindent megetetsz vele amit otthon találsz?! Szegény gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!