Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6hónapos a pici, csináltam...

6hónapos a pici, csináltam finom főzeléket. Van benne hagyma (1db kis fej), meg csipet piros paprikát, vegetát, borsó, répa. Adhatok neki ezekkel az összetevőkkel főzit (nem a borsó-épára gondolok)? a bébi ételek nem jönnek be neki csak anya főztje

Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 12:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

6 hónaposan nem szabad még sem hagymát, sem pirospaprikát adni. Alig kezdted el a hozzátáplálást. Én másfél hónap után kezdtem adni csak a zöldségeket, egyenként, só, pirospaprika és vegeta nélkül. Zöldborsót is csak kb. 7-7,5 hósan adtam a kislányomnak, átpasszírozva.

De ha nekünk nem hiszel, hívd fel a védőnőd.

2012. szept. 7. 13:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért az is érdekes, hogy pirospaprikát, hagymát nem, de leveskocka az mehet.

Kedves kérdező a vegeta tele van ízfokozóval, csomósodásgátlóval és minden féle olyan dologgal amit jobb lenne ha te sem ennél nemhogy egy pici baba.

2012. szept. 7. 14:11
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.utolsó előtti 3.5hónapos korától már hozzátáplálom
2012. szept. 7. 14:52
 14/19 A kérdező kommentje:

ennyit a borsóról:

Főzelékek

Vegyeszöldség főzelék6 hónapos kortól

Hozzávalók:

10 dkg burgonya

Tetszés szerint:

Sárgarépa

Fehérrépa

Zöldborsó

Vajbab

2012. szept. 7. 14:53
 15/19 A kérdező kommentje:
ja igen a banánra is azt mondják ne add 7-8hónál előbb 5hónaposan ment a hasa és azt ajánlotta a dokink....semmi baja és imádja-amúgy 4hónapos vagy 5hónapos bébiételben is van már zöldborsó főzelék
2012. szept. 7. 14:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Borsót lehet adni de csak passzírozva. A bébiétel is úgy tartalmazza.
2012. szept. 7. 22:24
 17/19 anonim ***** válasza:

13:50-es vagyok.

Akkor is korai. Én 4 hósan kezdtem, másfél hónapig csak gyümölcsöt adtam, 5,5 hós korától zöldséget. Pirospaprikát 1 évesen evett, védőnő tanácsára csináltam így.

De mivel akárhányan is írjuk, hogy nem kéne adni - gondolom már túl is vagy rajta -, mert ragaszkodsz hozzá, akkor add. A te gyereked.

2012. szept. 7. 22:33
 18/19 anonim ***** válasza:

Te jó ég, ezek a hozzávalók mind olyanok, amit szigorúan tilos egy ekkora babának adni!

"Ott is van 6hónak finom főzi,de abba kitudja mi van mű kaja" Hú de okos vagy... Inkább add neki azt a "mű kaját", csak jót teszel neki vele, ugyanis az sokkal megbízhatóbb, ellenőrzött alapanyagokból készül. Félted az üveges kajától, ezért inkább mindent megetetsz vele amit otthon találsz?! Szegény gyerek.

2012. szept. 8. 03:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát utolsó mi hiába mondtuk illetve írtuk neki! Nah, hát ez van. Ő az okosabb :)
2012. szept. 9. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!