A borostyánkő valóban használ a babának fogzáskor vagy, nagy humbuk az egesz, és valaki nagyot kaszál rajta?!
Annyian felrakták már ezt a kérdést. Keress rá, rengeteg választ fogsz kapni.
Az én lányom jelenleg 14 hónapos. 5,5 hónaposan jött ki az első foga. Ami történetesen az alsó őrlő foga volt. Korántsem erre vártunk, hanem valami "könnyebbre", de ez sikerült.
2 hónapos korától szenvedett vele. Ömlött a nyála, üvöltött, percig sem maradt meg.
Mindennap ez ment 0-24 óráig.
Én nem vettem neki láncot, homeopátiás cumókat viszont annál inkább! Mit értem azzal? Semmit, nem használt.
Most a 17. fogánál tartunk jelenleg. 1 hónapra kölcsönkaptuk a nyakláncot. Mi történt? Üvöltött ugyanúgy, mint az első őrlőnél.
Nekem tudod mi válik be? A Nurofen. De csak akkor, ha már végképp semmi nem jó neki.
Egyébként az elmúlt 8-9 hónapban belejöttem a fogzásba. Ő pedig úgyis túléli. Tudom, hogy fáj neki, de ha semmi nem válik be, akkor mit csináljak?! Sajnos előfordul ilyen eset is.
Szintén semmi sem vált be, se homeós cuccok (többféle golyócskát kipróbáltunk, kúpot is), se a lánc. Hát így jártunk, túlélte, mind a 20 foga kint van. Ha már nagyon szenvedett, kapott fájdalomcsillapítót.
Van aki esküszik rá, de lehet, hogy az a gyerkőc meg sem érezte volna anélkül sem a fogzást.
Elvileg ugye más betegség ellen is jó, immunerősítő, meg hogy kevesebb betegséget kaphat el, ha hordja. Fiam unokatestvérének 1 hónapos korában a nyakába tették, 2-3 havonta hörghurutja, tüdőgyulladása vagy egyéb betegsége van...
Én attól rettegnék hogy mikor szakad el, vagy éppen mikor fullad meg a lányom tőle ha a nyakára tekeredik.
Nem olyan régen volt egy kérdés ami arról szólt hogy egy kisgyereknek hiányzott a nyakláncról egy darab, és féltek hogy lenyelte.
Hála istennek megtalálták a hiányzó darabot.
Inkább Viburcol kúp, bár az sem biztos hogy használ valamit.
Mi vettünk, semmit nem ért:-DDD, de nagyon szép...:-))
Bár mikor betettünk a nyakába, akkor 3-4 nap jól aludt, de sztem ez csak véletlen volt...
Most 2 éves már a lányom, és most is épp szenved a fogaival..:-((
vegyél belőle inkább Dentinox gélt, és Panadol/Nurofen szirupot!:-))) Jobban jártok...
Én meg sem vettem.
Két barátnőm picijének sem vált be, így kihagytam. Igazából eddig viszonylag jól viselte, ha jobban fáj neki, akkor kap Nurofent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!