Mi befolyasolhatja a teherbeesest? Azt nem ertem, h masfel ev alatt miert nem tudtam teherbe esni?
Ne bántsátok már szerencsétlen 1. válaszolót! Ha ennyire kivan, akkor inkább megnyugtatni kell. Nincs valami segítség körülötted, aki legalább annyira tehermentesít, amíg alszol egyet? vagy menjetek nagyokat sétálni, hátha a babakocsiban nyugodtabb. Van pár gyerekem, nem mindig könnyű. Igaz, ilyeneket nem gondoltam, meg nem írtam, de nem lehúzni kell, hanem megláttatni vele, hogy igenis szép és jó dolog egy baba.
A kérdezőnek pedig: a stresszoldás tényleg nagyon fontos, mint fentebb is van. Fontos az egészséges táplálkozás, sok vitamin, de inkább többet egyél, mint illene :)
A párod kényelmes nadrágot hordjon. Vannak teakúrák is, lehet, hogy érdemes.
És még egy apró, de lehet, hogy fontos dolog: a vizelettel a szennyvízbe kerülő gyógyszermaradványokat nem tudják lebontani a tisztítás során, így a csapvízbe olyan hormonok is kerülhetnek, amik mind a férfi, mind a női termékenységet befolyásolhatják. Kerüljétek a csapvizet. És lazítsatok, egyetek, igyatok, szerelmeskedjetek, kitartás! :)
Köszönöm szépen kedves utolsó válaszoló!
Igen tudom kemény voltam, egy olyan emberrel aki babát szeretne!!
Bocsánat érte kedves kérdező!!
Pontosan kivagyok ,nincs segítségem egyedül vagyunk egész nap borzasztó az egész és örülök hogy valaki megértett!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!