Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi befolyasolhatja a teherbees...

Beababa25 kérdése:

Mi befolyasolhatja a teherbeesest? Azt nem ertem, h masfel ev alatt miert nem tudtam teherbe esni?

Figyelt kérdés

2012. szept. 5. 22:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne bántsátok már szerencsétlen 1. válaszolót! Ha ennyire kivan, akkor inkább megnyugtatni kell. Nincs valami segítség körülötted, aki legalább annyira tehermentesít, amíg alszol egyet? vagy menjetek nagyokat sétálni, hátha a babakocsiban nyugodtabb. Van pár gyerekem, nem mindig könnyű. Igaz, ilyeneket nem gondoltam, meg nem írtam, de nem lehúzni kell, hanem megláttatni vele, hogy igenis szép és jó dolog egy baba.

A kérdezőnek pedig: a stresszoldás tényleg nagyon fontos, mint fentebb is van. Fontos az egészséges táplálkozás, sok vitamin, de inkább többet egyél, mint illene :)

A párod kényelmes nadrágot hordjon. Vannak teakúrák is, lehet, hogy érdemes.

És még egy apró, de lehet, hogy fontos dolog: a vizelettel a szennyvízbe kerülő gyógyszermaradványokat nem tudják lebontani a tisztítás során, így a csapvízbe olyan hormonok is kerülhetnek, amik mind a férfi, mind a női termékenységet befolyásolhatják. Kerüljétek a csapvizet. És lazítsatok, egyetek, igyatok, szerelmeskedjetek, kitartás! :)

2012. szept. 6. 02:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen kedves utolsó válaszoló!

Igen tudom kemény voltam, egy olyan emberrel aki babát szeretne!!

Bocsánat érte kedves kérdező!!

Pontosan kivagyok ,nincs segítségem egyedül vagyunk egész nap borzasztó az egész és örülök hogy valaki megértett!!

2012. szept. 6. 17:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Persze, hogy értjük. Mindenki volt hasonló helyzetben. Kitartrás, hidd el, nem vagy egyedül. Ilyenkor nekem sokat segített, ha pl. Vekerdyt olvastam, vagy Ranschburgot. Sokgyerekes vagyok, és az egyik gyermekem betegen született, sokat szenvedett. Volt pillanat, amikor azt kívántam, hogy inkább haljon meg, legyen vége a szenvedésnek. Ezt nem tudom magamnak megbocsátani, gyengébb voltam mint ő, pedig az egyetlen voltam, aki mellette lehetett. De belenézek a szemébe, látom, milyen erős, tele van szeretettel, és az a sok szenvedés, átvirrasztott éjszaka, a kórház meg minden megérte. Mert a többi gyermekem mellett életem legnagyobb csodája. És hipp-hopp, 6 év múlva lelkileg is túl vagyunk a traumán. Nem volt könnyű. Ebben a helyzetben nem csak a gyereket és engem, hanem bizony a házasságunkat is próbára tette a sors. És most boldogok vagyunk :) Bocs az OFFért, de a lényeg, hogy van fény az alagút végén, és sokadik gyereknél már tudom, milyen hamar elszállnak ezek az idők. Akármilyen is, használd ki. Sétáljatok sokat. Az megnyugtatja. Ha hasfájós, fetesd hasra a karodon, úgy vigyed. Ha unatkozik, fordítsd kifelé, úgy öleld, akkor tud nézelődni. Ezeket lehet hordozóval és kendővel is, akkor nem fáradsz el. Kitartás!
2012. szept. 6. 18:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha meg végleg nem tudod, miért sír, vidd el valami jó természetgyógyászhoz. Lehet, hogy valami enyhe oxigénhiány miatt fáj valamije. Vagy ha kaptál valamilyen gyógyszert vagy érzéstelenítőt, attól is lehet.
2012. szept. 6. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!