Raid elektromos szúnyogrisztót lehet használni kisbabával egy szobában? A darazsat is írtja ha van esetleg a szobában?
Megcsípte ma a kisbabámat /2,5 hónapos/ egy darázs, még kórházba is bevittem mert annyira féltem hogy bedagad vagy megfullad. Tetőtérben lakunk és nagyon sok a darazsunk, de nem tudok az ablakra szúnyoghálót tenni, mert akkor nem tudjuk az ablakot nyitni-zárni. Darázsfészket nem találtuk meg. Cukrászda felett lakunk lehet h arra jön a sok darázs.
Mit csináljak? Nagyon félek hogy újra megcsípi. Vajon a Raid-től elpusztulnak?
az összes ablakotok tetőablak?
mi is tetőtérben lakunk, nekünk csak 1 szobában ilyen, a többi kifelé nyitható, a tetejük szűkül. teraszotok nincs? mert akkor arra szereljetek szúnyoghálós ajtót és csak azon szellőztess, mert a darázs 1 baba mellett nem játék sajnos. és ezeket nem sok minden tartja távol...
ezt találtam még nektek. hátha segít. de írd be google keresőbe, h szúnyogháló tetőtéri ablakra és kidob pár oldalt, hátha találsz vmi jót:)
most én is ezt vadsázom ,mert pont a fiam ablaka a tetőtéri nálunk is:)
1. voltam
Én is pont ma hívtam ki egy darázsirtót. A google-be beütöttem hogy darázsirtás, és az elsőt felhívtam. Holnap jön irtani. Mi is tetőtérben lakunk, és nem tudom, hol lehet a fészek, valószínűleg a cserepek alatt.
Mindenképp hívj ki egy ilyen szakembert. Megkeresik a fészket, és 3 hónap garanciát vállalnak a munkájukra. 15 ezer forintomba fog ez kerülni holnap, de muszáj, én is a gyerekemet féltem a darazsaktól.
Minden ablakunk ilyen és nagyon kicsik is, levegő sem sok van, muszáj ilyen melegben mindent kinyitni.
Valamilyen szúnyoghálót kitalálunk de amíg nem készül el, addig a Raid használható?Vagy az árt a kicsinek?
szerintem darázsra nem jó.
de ha nem abba a szobába dugjátok be, ahol alszik, akkor használhatjátok szerintem. így nincs vele közvetlen kapcsolatban.
Nem hinném,hogy darázsra is jó.Mi most csináltattunk szúnyoghálót,olyat,ami belülről van felrakva,és mégis csukni lehet az ablakot.
Mi ott csináltattuk,ahol műanyag ablakokat gyártanak.
Szia!
Azt nem tudom, hogy a raid írtja-e a darazsakat, de tény, hogy meg kéne keresni a fészket, mert elszaporodhatnak :( Viszont ha nem akarsz szúnyoghálóra nagyon sok pénzt kiadni, a Tesa-nak van olyan szúnyoghálója amit ragasztani kell és jó tetőtéri ablakra is. Ilyet tudsz venni bármelyik barkácsáruházban, meg ha ott megkérdezed, hogy van-e valami jó darázsírtó biztos tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!